Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Grafu Vesala lakers
541 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.7 gemiddelde waardering 20.2
goed Schieten matig
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Risku rent richting de bal. Kylänpää is nu in balbezit. Risku is nu in balbezit. Risku draait met de bal, schiet en ... Viljakainen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - Vesala lakers 1:0

20e minuut.
Räisänen rent richting de bal. Räisänen passt de bal zonder na te denken. Mäenkylä is nu in balbezit. Risku onderschept slim de pass. Risku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mannola kopt de bal weg. Klungelig pakt Mäntykorpi de bal. Kylänpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kylänpää draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - Vesala lakers 2:0

40e minuut.
Risku speelt de bal door. Leppänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppänen geeft de bal voor. Kylänpää is nu in balbezit. Kylänpää draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Valtakari met een sublieme pass. Daar is Şişanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şişanu passt de bal met de wreef. Risku rent richting de bal. Risku haalt uit met een fantastische trap. Viljakainen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grafu 33%, Vesala lakers 67%.
FC Grafu - Vesala lakers 2:0

49e minuut.
Uusikivi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Teräsvuori maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Leppänen heeft problemen om de bal te vangen. Kylänpää rent richting de bal. Kylänpää haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - Vesala lakers 3:0

59e minuut.
Heebo passt de bal zonder na te denken. Mäntykorpi met een sublieme pass. Mannola probeert naar een medespeler te passen. Kylänpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kylänpää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - Vesala lakers 4:0

61e minuut.
Mäenkylä geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Detmer met een snelle inworp. Mannola rent richting de bal. Mannola geeft de bal voor. Viljakainen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mannola is nu in balbezit. Mannola passt de bal met de wreef. Risku probeert naar een medespeler te passen. Kylänpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kylänpää draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grafu 21%, Vesala lakers 79%.
FC Grafu - Vesala lakers 4:0