Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:06
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: ekstream Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17802
ekstream NK ZGornja Šiška
Ekstream Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
65 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 17.6
outstanding Schieten poor
outstanding Passen poor
very good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Silva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Caçapava de bal. Caçapava geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lisota de bal. Lisota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Oglocki passt de bal zonder na te denken. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek is nu in balbezit. Lisota onderschept slim de pass. Lisota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 1:0

4e minuut.
Giavon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki geeft een hoge lob. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 2:0

5e minuut.
Silva rent richting de bal. Kralj rent richting de bal. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva schiet op doel. Bekar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 3:0

8e minuut.
Prestar met een sublieme pass. Giavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Giavon speelt de bal door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Prestar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oglocki met een sublieme pass. Silva is nu in balbezit. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 4:0

13e minuut.
Oglocki met een sublieme pass. Silva is nu in balbezit. Lisota rent richting de bal. Lisota draait met de bal, schiet en ... Bekar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 5:0

14e minuut.
Prestar is nu in balbezit. Lisota verovert de bal door een tackle van achteren. Lisota passt de bal zonder na te denken. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. Bekar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota schiet op doel. Bekar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 6:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giavon met de inworp. Daar is Oglocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oglocki geeft de bal voor. Lisota springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Giavon geeft een lange en hoge pass. Silva kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisota de bal. Lisota haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kralj de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giavon neemt de hoekschop. Lisota is nu in balbezit. Lisota haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kralj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giavon neemt de hoekschop. Lisota maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 7:0

19e minuut.
Inworp. Predilă met de inworp. Oglocki probeert naar een medespeler te passen. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bekar trapt de bal weg van het doel. Inworp. Predilă met een snelle inworp. Oglocki geeft de bal voor. Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. Bekar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giavon neemt de hoekschop. Lisota is nu in balbezit. Lisota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 8:0

21e minuut.
Giavon geeft de bal voor. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota rent richting de bal. Lisota schiet op doel. Bekar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 9:0

22e minuut.
Prestar met een sublieme pass. Gregorčič speelt de bal door. Klungelig pakt Kralj de bal. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 10:0

26e minuut.
Oglocki met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lisota de bal. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. Bekar bokst de bal weg. Lisota rent richting de bal. Lisota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giavon neemt de hoekschop. Lisota springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 11:0

32e minuut.
Caçapava kopt de bal weg. Oglocki probeert naar een medespeler te passen. Lisota rent richting de bal. Lisota draait met de bal, schiet en ... Gregorčič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 12:0

33e minuut.
Lisota passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giavon de bal. Giavon met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Bekar bokst de bal weg.

38e minuut.
Lisota haalt uit met een fantastische trap. Kralj verovert de bal door een tackle van achteren. Giavon rent richting de bal. Giavon geeft een lange en hoge pass. Silva maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 13:0

39e minuut.
Oglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki passt de bal met de wreef. Waligóra met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 14:0

41e minuut.
Oglocki met een sublieme pass. Lisota rent richting de bal. Lisota passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 15:0

41e minuut.
Slak met een sublieme pass. Bogataj heeft problemen om de bal te vangen. Silva onderschept slim de pass. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Predilă kopt de bal weg. Oglocki rent richting de bal. Oglocki met een sublieme pass. Lisota rent richting de bal. Lisota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstream 20%, NK ZGornja Šiška 80%.
ekstream - NK ZGornja Šiška 16:0

48e minuut.
Predilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Oglocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oglocki geeft een lange en hoge pass. Lisota springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 17:0

49e minuut.
Giavon geeft de bal voor. Lisota kopt de bal weg. Klungelig pakt Kralj de bal. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Predilă probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva met een sublieme pass. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota draait met de bal, schiet en ... Bekar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. Bekar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 18:0

52e minuut.
Gregorčič probeert de bal met de borst te controleren. Lisota rent richting de bal. Lisota passt de bal zonder na te denken. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bekar met een sublieme pass. Predilă geeft een lange en hoge pass. Silva krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Predilă kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Kralj is nu in balbezit. Giavon geeft de bal voor. Lisota maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Urlep de bal. Giavon kopt de bal weg. Kralj is nu in balbezit. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva haalt uit met een fantastische trap. Bekar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 19:0

56e minuut.
Giavon passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Oglocki speelt de bal door. Lisota is nu in balbezit. Lisota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Silva draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Oglocki probeert naar een medespeler te passen. Lisota is nu in balbezit. Lisota schiet op doel. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 20:0

61e minuut.
Korošec bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki rent richting de bal. Oglocki passt de bal in één keer door. Giavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Giavon geeft een lange en hoge pass. Bekar bokst de bal weg. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 21:0

64e minuut.
Giavon geeft de bal voor. Lisota krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Metelko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giavon rent richting de bal. Giavon geeft een lange en hoge pass. Bekar bokst de bal weg. Lisota maakt een snoekduik en kopt de bal. Bekar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 22:0

66e minuut.
Gregorčič trapt de bal weg. Predilă kopt de bal weg. Oglocki speelt de bal door. Lisota rent richting de bal. Lisota geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Oglocki kopt de bal weg. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Silva passt de bal zonder na te denken. Lisota heeft problemen om de bal te vangen. Lisota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 23:0

71e minuut.
Predilă probeert naar een medespeler te passen. Silva rent richting de bal. Metelko rent richting de bal. Silva onderschept slim de pass. Silva geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lisota rent richting de bal. Lisota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 24:0

73e minuut.
Predilă kopt de bal weg. Oglocki met een sublieme pass. Lisota rent richting de bal. Lisota draait met de bal, schiet en ... Bekar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 25:0

77e minuut.
Predilă rent richting de bal. Predilă geeft een lange en hoge pass. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. Bekar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Predilă kopt de bal weg. Predilă probeert naar een medespeler te passen. Giavon speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. Bekar bokst de bal weg. Kralj rent richting de bal. Silva maakt een afschuwelijke overtreding. Silva krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Korošec onderschept slim de pass. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă met een sublieme pass. Oglocki geeft de bal voor. Lisota maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Predilă probeert naar een medespeler te passen. Oglocki speelt de bal door. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota schiet op doel. Bekar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Korošec probeert naar een medespeler te passen. Predilă heeft problemen om de bal te vangen. Predilă geeft een lange en hoge pass. Silva springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 26:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giavon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oglocki geeft een hoge lob. Silva springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - NK ZGornja Šiška 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstream 8%, NK ZGornja Šiška 92%.
ekstream - NK ZGornja Šiška 27:0