Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 19:08
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: SMOLA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10196
SMOLA Nori Jeleni
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Kula geeft de bal voor. Klungelig pakt Delikatny de bal. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Iskra verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kula zal de hoekschop nemen. Stupár kopt de bal weg. Daar is Delikatny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Nori Jeleni 1:0

16e minuut.
Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko geeft de bal voor. Klungelig pakt Iskra de bal. Stupár is nu in balbezit. Stupár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Delikatny verovert de bal door een tackle van achteren. Delikatny speelt de bal door. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár schiet op doel. Jenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Nori Jeleni 2:0

32e minuut.
Manini passt de bal met de wreef. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula speelt de bal door. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Delikatny de bal. Pahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikatny verovert de bal door een tackle van achteren. Delikatny geeft een hoge lob. Stupár springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Nori Jeleni 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMOLA 33%, Nori Jeleni 67%.
SMOLA - Nori Jeleni 3:0

48e minuut.
Tekadam onderschept slim de pass. Tekadam met een sublieme pass. Nazderko met een sublieme pass. Delikatny heeft problemen om de bal te vangen. Delikatny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cavalcabò met een snelle inworp. Tekadam probeert naar een medespeler te passen. Stupár heeft problemen om de bal te vangen. Stupár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tekadam met een sublieme pass. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mlinar de bal. Kula geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Nazderko heeft problemen om de bal te vangen. Nazderko passt de bal zonder na te denken. Stupár is nu in balbezit. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Bekar met een snelle inworp. Vetrih met een sublieme pass. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko schiet op doel. Bonifacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonifacio probeert naar een medespeler te passen. Tekadam kopt de bal weg. Iskra heeft problemen om de bal te vangen. Stupár is nu in balbezit. Stupár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Nori Jeleni 4:0

72e minuut.
Tekadam verovert de bal door een tackle van achteren. Tekadam speelt de bal door. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Nori Jeleni 5:0

74e minuut.
Manini kopt de bal weg. Nazderko rent richting de bal. Nazderko geeft de bal voor. Stupár maakt een snoekduik en kopt de bal. Jenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nazderko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Delikatny de bal. Delikatny met een sublieme pass. Stupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMOLA - Nori Jeleni 6:0

77e minuut.
Furman speelt de bal door. Jelenko is nu in balbezit. Met opzet legt Stupár zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stupár naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Manini passt de bal zonder na te denken. Zatler rent richting de bal. Zatler passt de bal zonder na te denken. Jelenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cavalcabò speelt de bal door. Mlinar rent richting de bal. Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Kula geeft een lange en hoge pass. Delikatny springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tekadam probeert naar een medespeler te passen. Nazderko is nu in balbezit. Nazderko passt de bal met de wreef. Delikatny is nu in balbezit. Delikatny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMOLA 21%, Nori Jeleni 79%.
SMOLA - Nori Jeleni 6:0