Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:07
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: Tardis Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28088
Hajdoše Nk Vatreni
Basic 532 Tactiek Vei
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
4 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 31.2
adequate Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen average


22e minuut.
Mlinar kopt de bal weg. Brezovar rent richting de bal. Brezovar passt de bal met de wreef. Korošec is nu in balbezit. Korošec draait met de bal, schiet en ... Juźwiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mlinar onderschept slim de pass. Maduro is nu in balbezit. Met opzet legt Brezovar zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Brezovar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Maduro probeert naar een medespeler te passen. Lacroce rent richting de bal. Lacroce geeft de bal voor. Cotea rent richting de bal. Cotea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Christ met een sublieme pass. Cotea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ingesson. Cotea roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cotea kan niet meer verder spelen. Koumoundouros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajdoše 47%, Nk Vatreni 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hajdoše - Nk Vatreni 0:0

48e minuut.
Abramo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christ heeft problemen om de bal te vangen. Christ met een sublieme pass. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajdoše - Nk Vatreni 1:0

79e minuut.
Christ passt de bal zonder na te denken. Abramo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramo probeert naar een medespeler te passen. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajdoše 34%, Nk Vatreni 66%.
Hajdoše - Nk Vatreni 1:0