Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Požrešni Električarji Youth L
Normal Tactiek 343
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Cvelfer heeft problemen om de bal te vangen. Kvas rent richting de bal. Cvelfer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvelfer krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Vrabec passt de bal zonder na te denken. Trop is nu in balbezit. Bezjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vrabec wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Električarji - Youth L 0:1

23e minuut.
Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenko passt de bal in één keer door. Javornik is nu in balbezit. Javornik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Električarji - Youth L 0:2

29e minuut.
Klungelig pakt Trop de bal. Trop geeft een lange en hoge pass. Kupnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jelenko is nu in balbezit. Jelenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jelenko rent richting de bal. Jelenko passt de bal met de wreef. Trop is nu in balbezit. Javornik rent richting de bal. Javornik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Požrešni Električarji 38%, Youth L 62%.
Požrešni Električarji - Youth L 0:2

46e minuut.
Blatnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Murn komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bezjak passt de bal met de wreef. Zajc is nu in balbezit. Zajc passt de bal in één keer door. Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Električarji - Youth L 1:2

53e minuut.
Vrabec met een sublieme pass. Jelenko is nu in balbezit. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Jelenko de bal onder controle te krijgen. Bezjak rent richting de bal. Trop onderschept slim de pass. Vrabec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tomažič trapt de bal weg van het doel. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezjak passt de bal zonder na te denken. Zajc is nu in balbezit. Zajc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kvas verovert de bal door een tackle van achteren. Kvas speelt de bal door. Jelenko rent richting de bal. Javornik is nu in balbezit. Javornik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hudobir heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Požrešni Električarji - Youth L 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Požrešni Električarji 41%, Youth L 59%.
Požrešni Električarji - Youth L 1:3