Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:07
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: FC Makole Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2894
FC Makole Prizadeti Jeleni
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bekar is nu in balbezit. Bekar passt de bal met de wreef. Logar is nu in balbezit. Lopata verovert de bal door een tackle van achteren. Lopata geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tomažič probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Albreht de bal. Pivar is nu in balbezit. Bekar rent richting de bal. Bekar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zmagaj met een sublieme pass. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar verovert de bal door een tackle van achteren. Koncar haalt uit met een fantastische trap. Davidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makole - Prizadeti Jeleni 0:1

26e minuut.
Lopata rent richting de bal. Logar onderschept slim de pass. Logar geeft een hoge lob. Koncar rent richting de bal. Koncar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Primožič geeft een hoge lob. Mlakar heeft problemen om de bal te vangen. Tomažič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomažič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Makole - Prizadeti Jeleni 1:1

41e minuut.
Bizjak is nu in balbezit. Bizjak geeft een hoge lob. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar verovert de bal door een tackle van achteren. Koncar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Makole - Prizadeti Jeleni 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Makole 49%, Prizadeti Jeleni 51%.
FC Makole - Prizadeti Jeleni 1:2

66e minuut.
Pivar passt de bal met de wreef. Bekar rent richting de bal. Rogan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bekar raakt geblesseerd tijdens het duel. Primožič zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Makole - Prizadeti Jeleni 2:2

80e minuut.
Albreht geeft de bal voor. Inworp. Primožič met de inworp. Pivar is nu in balbezit. Pivar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pivar kopt de bal weg. Daar is Tomažič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mlakar. Mlakar krijgt een gele kaart. Tomažič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Primožič neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tomažič speelt de bal door. Ribarevič is nu in balbezit. Ribarevič probeert naar een medespeler te passen. Pivar is nu in balbezit. Pivar geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Makole 39%, Prizadeti Jeleni 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Makole - Prizadeti Jeleni 2:2