Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poredni Uličarji Suhi Biki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Adler speelt de bal door. Toplak rent richting de bal. Pekuš begaat een overtreding. Pekuš krijgt een gele kaart. Toplak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toplak met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Adrovic de bal. Adrovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Uličarji - Suhi Biki 1:0

27e minuut.
Ribarevič rent richting de bal. Ribarevič met een sublieme pass. Knez bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrovic verovert de bal door een tackle van achteren. Adrovic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jan rent richting de bal. Jan speelt de bal door. Toplak heeft problemen om de bal te vangen. Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Uličarji 66%, Suhi Biki 34%.
Poredni Uličarji - Suhi Biki 1:0

48e minuut.
Zgaga speelt de bal door. Kvac kopt de bal weg. Daar is Bernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik schiet op doel. Zgaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Repnik rent richting de bal. Repnik passt de bal in één keer door. Sitnik is nu in balbezit. Sitnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poredni Uličarji - Suhi Biki 1:1

82e minuut.
Jan geeft een hoge lob. Daar is Ravnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrovic draait met de bal, schiet en ... Lah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Uličarji - Suhi Biki 2:1

88e minuut.
Ribarevič is nu in balbezit. Ribarevič passt de bal zonder na te denken. Adrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrovic draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lešnik de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Uličarji 52%, Suhi Biki 48%.
Poredni Uličarji - Suhi Biki 2:1