Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 19:08
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: FC Makole Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3028
FC Makole Modri Mehatroniki
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Davidov trapt de bal weg. Furlan kopt de bal weg. Slak probeert naar een medespeler te passen. Sadek heeft problemen om de bal te vangen. Sadek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Maze rent richting de bal. Lutar verovert de bal door een tackle van achteren. Lutar speelt de bal door. Sadek rent richting de bal. Sadek draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Makole 48%, Modri Mehatroniki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Makole - Modri Mehatroniki 0:0

46e minuut.
Koritnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Primožič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekar geeft een hoge lob. Paal!

57e minuut.
Žagar probeert naar een medespeler te passen. Vrabec speelt de bal door. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak is nu in balbezit. Slak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Primožič met een sublieme pass. Pivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Žagar onderschept slim de pass. Maze verovert de bal door een tackle van achteren. Maze geeft een hoge lob. Kocnar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Lopata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivar geeft een hoge lob. Bekar rent richting de bal. Bekar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Žagar is nu in balbezit. Žagar geeft de bal voor. Daar is Gregorčič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregorčič probeert naar een medespeler te passen. Vrabec geeft een hoge lob. Kocnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Makole 39%, Modri Mehatroniki 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Makole - Modri Mehatroniki 0:0