Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Proteus Prebrisani Vodovodarji
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 16.6
adequate Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Hrovatin passt de bal in één keer door. Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Satine verovert de bal door een tackle van achteren. Satine schiet op doel. Gliha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Knap passt de bal in één keer door. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krajnc de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Proteus - Prebrisani Vodovodarji 1:0

10e minuut.
Lah passt de bal in één keer door. Genechten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrovatin is nu in balbezit. Genechten onderschept slim de pass. Genechten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak speelt de bal door. Preradovič rent richting de bal. Preradovič draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Hrovatin heeft problemen om de bal te vangen. Hrovatin passt de bal met de wreef. Satine bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten is nu in balbezit. Genechten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Taboada is nu in balbezit. Taboada passt de bal in één keer door. Gliha probeert de bal aan de voet te houden. Genechten rent richting de bal. Genechten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Spătariu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Preradovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Preradovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Proteus - Prebrisani Vodovodarji 1:1

30e minuut.
Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Satine onderschept slim de pass. Satine passt de bal in één keer door. Genechten rent richting de bal. Genechten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Knap de bal. De María is nu in balbezit. De María speelt de bal door. Genechten is nu in balbezit. Genechten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Brysiak de bal. Brezovar speelt de bal door. Daar is Brglez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satine bereikt de bal nog maar net als eerste. Satine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Proteus 40%, Prebrisani Vodovodarji 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Proteus - Prebrisani Vodovodarji 1:1

53e minuut.
Razelos speelt de bal door. Klungelig pakt Genechten de bal. Krajnc rent richting de bal. Genechten onderschept slim de pass. Genechten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Taboada onderschept slim de pass. Taboada geeft een hoge lob. Gliha heeft problemen om de bal te vangen. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hrovatin passt de bal in één keer door. Genechten is nu in balbezit. Genechten passt de bal met de wreef. Satine bereikt de bal nog maar net als eerste. Satine haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hvalec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Taboada geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Genechten de bal onder controle te krijgen. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten rent richting de bal. Genechten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Taboada passt de bal met de wreef. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrovatin met een sublieme pass. Satine heeft problemen om de bal te vangen. Satine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De María verovert de bal door een tackle van achteren. De María probeert naar een medespeler te passen. Satine bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten is nu in balbezit. Genechten schiet op doel. Paal! Daar is Genechten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Krajnc rent richting de bal. Krajnc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Razelos met de inworp. Satine geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Proteus 38%, Prebrisani Vodovodarji 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Proteus - Prebrisani Vodovodarji 1:1