Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Električni Čarovniki Hlapci
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Pavlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlin draait met de bal, schiet en ... Preradovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - Hlapci 1:0

19e minuut.
Rajh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajh speelt de bal door. Mihelič met een sublieme pass. Novak rent richting de bal. Novak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Zavrl trapt de bal weg van het doel. Adam kopt de bal weg. Kosak rent richting de bal. Kosak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Boček rent richting de bal. Boček geeft een hoge lob. Boček kopt de bal weg. Klungelig pakt Breznik de bal. Breznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Električni Čarovniki - Hlapci 1:1

44e minuut.
Pavlin passt de bal zonder na te denken. Veznik rent richting de bal. Hren bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik onderschept slim de pass. Veznik geeft de bal voor. Preradovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Električni Čarovniki 53%, Hlapci 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Električni Čarovniki - Hlapci 1:1

48e minuut.
Boček geeft een hoge lob. Inworp. Bezjak met de inworp. Pavlin rent richting de bal. Pavlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - Hlapci 2:1

49e minuut.
Hren is nu in balbezit. Hren passt de bal in één keer door. Kosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boček de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lajnšček onderschept slim de pass. Lajnšček geeft een lange en hoge pass. Boček probeert de bal aan de voet te houden. Kosak rent richting de bal. Kosak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Električni Čarovniki - Hlapci 2:2

67e minuut.
Rajh probeert de bal aan de voet te houden. Breznik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zavrl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosak rent richting de bal. Kosak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - Hlapci 2:3

73e minuut.
Bezjak met de inworp. Pavlin is nu in balbezit. Pavlin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rajh de bal. Rajh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Električni Čarovniki 52%, Hlapci 48%.
Električni Čarovniki - Hlapci 2:3