Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ND Pankrti Električni Roparji
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Logar geeft de bal voor. Murn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Logar. Logar krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ambroz met een sublieme pass. Rupnik is nu in balbezit. Ambroz begaat een overtreding. Ambroz krijgt een gele kaart. Rupnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hrovatin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Jager de bal. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ND Pankrti - Električni Roparji 1:0

14e minuut.
Bukovnik met de inworp. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pavlin zijn tegenspeler op de grond. Pavlin krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Orange passt de bal met de wreef. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga verovert de bal door een tackle van achteren. Ulaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pavlin geeft een hoge lob. Bukovnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Krajnik de bal. Lečnik rent richting de bal. Lečnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ND Pankrti - Električni Roparji 1:1

26e minuut.
Pavlin verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlin geeft een lange en hoge pass. Bukovnik rent richting de bal. Bukovnik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jenko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ND Pankrti - Električni Roparji 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ND Pankrti 43%, Električni Roparji 57%.
ND Pankrti - Električni Roparji 1:2

60e minuut.
Ambroz geeft een hoge lob. Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bukovnik zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Supe passt de bal in één keer door. Jenko rent richting de bal. Jenko geeft een hoge lob. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager geeft een hoge lob. Skaper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ambroz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kampl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ND Pankrti 56%, Električni Roparji 44%.
ND Pankrti - Električni Roparji 1:2