Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Električni Čarovniki Nemoralni Vojaki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Pavlin kopt de bal weg. Bezjak rent richting de bal. Bezjak passt de bal in één keer door. Novak heeft problemen om de bal te vangen. Novak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mihelič rent richting de bal. Mihelič passt de bal met de wreef. Novak is nu in balbezit. Pavlin is nu in balbezit. Pavlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - Nemoralni Vojaki 1:0

16e minuut.
Mihelič rent richting de bal. Mihelič passt de bal met de wreef. Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren verovert de bal door een tackle van achteren. Koren draait met de bal, schiet en ... Dolenc bokst de bal weg.

25e minuut.
Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze is nu in balbezit. Maze speelt de bal door. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pavlin onderschept slim de pass. Pavlin speelt de bal door. Rogan rent richting de bal. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bowie is nu in balbezit. Očko is nu in balbezit. Očko passt de bal in één keer door. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Seruga geeft de bal voor. Novak kopt de bal weg. Pavlin rent richting de bal. Pavlin draait met de bal, schiet en ... Rogan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Električni Čarovniki - Nemoralni Vojaki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Električni Čarovniki 53%, Nemoralni Vojaki 47%.
Električni Čarovniki - Nemoralni Vojaki 2:0

73e minuut.
Pavlin verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Breznik de bal. Novak is nu in balbezit. Novak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Očko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vodopivec komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Zavrl geeft een lange en hoge pass. Inworp. Breznik met de inworp. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Rajh met een snelle inworp. Pavlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlin geeft de bal voor. Novak rent richting de bal. Novak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Električni Čarovniki 45%, Nemoralni Vojaki 55%.
Električni Čarovniki - Nemoralni Vojaki 2:0