Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krvoločni Ginekologi Nesramni Bedaki
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Zavrl rent richting de bal. Pintar verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ramšak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintar is nu in balbezit. Pintar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gorenc geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Knavs de bal onder controle te krijgen. Mlakar rent richting de bal. Mlakar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Ginekologi - Nesramni Bedaki 1:0

10e minuut.
Zajc met de inworp. Ramšak geeft een lange en hoge pass. Pek rent richting de bal. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krvoločni Ginekologi - Nesramni Bedaki 1:1

13e minuut.
Videčnik geeft een hoge lob. Seruga springt en kopt de bal. Daar is Žlehtič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žagar is nu in balbezit. Mlakar verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Mlakar rent richting de bal. Mlakar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Ginekologi - Nesramni Bedaki 2:1

14e minuut.
Sapa geeft een lange en hoge pass. Žlehtič probeert naar een medespeler te passen. Pek speelt de bal door. Pintar is nu in balbezit. Pintar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Knavs probeert de bal aan de voet te houden. Pivar is nu in balbezit. Triglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Triglav schiet op doel. Klančnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Ginekologi - Nesramni Bedaki 3:1

19e minuut.
Primožič onderschept slim de pass. Triglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlakar is nu in balbezit. Mlakar haalt uit met een fantastische trap. Klančnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Primožič bereikt de bal nog maar net als eerste. Primožič geeft de bal voor. Klungelig pakt Apnar de bal. Pintar is nu in balbezit. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Lisjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Krvoločni Ginekologi - Nesramni Bedaki 3:2

25e minuut.
Lisjak trapt de bal weg. Primožič rent richting de bal. Primožič speelt de bal door. Klungelig pakt Triglav de bal. Triglav schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ramšak met een sublieme pass. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj rent richting de bal. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bogataj geeft een hoge lob. Daar is Primožič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavrl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavrl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krvoločni Ginekologi 59%, Nesramni Bedaki 41%.
Krvoločni Ginekologi - Nesramni Bedaki 3:2

51e minuut.
Gorenc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zajc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramšak is nu in balbezit. Ramšak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Knavs de bal. Mlakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlakar is nu in balbezit. Mlakar haalt uit met een fantastische trap. Klančnik bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Žlehtič geeft de bal voor. Rop kopt de bal weg. Zavrl is nu in balbezit. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Gorenc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zajc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramšak is nu in balbezit. Ramšak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krvoločni Ginekologi 63%, Nesramni Bedaki 37%.
Krvoločni Ginekologi - Nesramni Bedaki 3:2