Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slabi Prodajalci Alef
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


33e minuut.
Oz probeert de bal aan de voet te houden. Pekošak kopt de bal weg. Klungelig pakt Trubar de bal. Trubar schiet op doel. Golob maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slabi Prodajalci - Alef 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slabi Prodajalci 58%, Alef 42%.
Slabi Prodajalci - Alef 1:0

46e minuut.
Boček speelt de bal door. Veter rent richting de bal. Hvalec begaat een overtreding. Hvalec krijgt een gele kaart. Veter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Triglav met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Trubar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocjančič is nu in balbezit. Kocjančič probeert naar een medespeler te passen. Trubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trubar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Majcen de bal. Pekošak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik begaat een overtreding. Bukovnik krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Petelinek geeft de bal voor. Pekošak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bukovnik. Pekošak raakt geblesseerd tijdens het duel. Pekošak met een snel genomen vrije trap. Golob bokst de bal weg.

86e minuut.
Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec onderschept slim de pass. Bukovnik is nu in balbezit. Kostanjevec rent richting de bal. Kostanjevec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slabi Prodajalci 41%, Alef 59%.
Slabi Prodajalci - Alef 1:0