Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gozdni Metulji Rozasti Škornji
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Podgrajšek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanec geeft de bal voor. Bekar springt en kopt de bal. Supe kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Podgrajšek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Javornik de bal. Javornik geeft een hoge lob. Bekar is nu in balbezit. Bekar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gozdni Metulji - Rozasti Škornji 1:0

7e minuut.
Gregorčič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihelič verovert de bal door een tackle van achteren. Mihelič speelt de bal door. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Podgrajšek geeft de bal voor. Klungelig pakt Mihelič de bal. Mihelič passt de bal in één keer door. Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gozdni Metulji - Rozasti Škornji 1:1

21e minuut.
Podgrajšek geeft de bal voor. Supe kopt de bal weg. Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik haalt uit met een fantastische trap. Korošec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gozdni Metulji - Rozasti Škornji 1:2

27e minuut.
Kalin geeft de bal voor. Inworp. Zidanšek met de inworp. Klobucar rent richting de bal. Klobucar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Podgrajšek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gozdni Metulji 32%, Rozasti Škornji 68%.
Gozdni Metulji - Rozasti Škornji 1:2

53e minuut.
Gregorčič passt de bal zonder na te denken. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec passt de bal zonder na te denken. Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gozdni Metulji - Rozasti Škornji 1:3

67e minuut.
Klobucar is nu in balbezit. Polanec verovert de bal door een tackle van achteren. Polanec geeft de bal voor. Bekar rent richting de bal. Bekar schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Perko passt de bal met de wreef. Bekar rent richting de bal. Zupanc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zupanc krijgt een gele kaart. Zidanšek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kek komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Maček rent richting de bal. Maček probeert naar een medespeler te passen. Kalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik onderschept slim de pass. Potočnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gozdni Metulji 51%, Rozasti Škornji 49%.
Gozdni Metulji - Rozasti Škornji 1:3