Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:07
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.03
  • Stadion: Real Mat Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2824
Real Mat Poredni Tigri
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
hopeless Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Lah is nu in balbezit. Lorbek onderschept slim de pass. Bobnar is nu in balbezit. Bobnar schiet op doel. Gregorčič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Mat - Poredni Tigri 1:0

8e minuut.
Skalar is nu in balbezit. Skalar passt de bal in één keer door. Bernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernik haalt uit met een fantastische trap. Maze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Mat - Poredni Tigri 1:1

16e minuut.
Skalar rent richting de bal. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek met een sublieme pass. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ulaga verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjec passt de bal met de wreef. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Karantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaper verovert de bal door een tackle van achteren. Karantic is nu in balbezit. Karantic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kranjec verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjec passt de bal met de wreef. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec onderschept slim de pass. Nemec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Mat 54%, Poredni Tigri 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Mat - Poredni Tigri 1:1

52e minuut.
Kranjec passt de bal in één keer door. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga passt de bal in één keer door. Nemec is nu in balbezit. Nemec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Karantic passt de bal zonder na te denken. Bobnar is nu in balbezit. Bobnar schiet op doel. Karantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Karantic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Furlan passt de bal zonder na te denken. Ulaga rent richting de bal. Ulaga met een sublieme pass. Nemec is nu in balbezit. Nemec haalt uit met een fantastische trap. Maze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Furlan onderschept slim de pass. Furlan probeert naar een medespeler te passen. Kranjec met een sublieme pass. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Mat 75%, Poredni Tigri 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Mat - Poredni Tigri 1:1