Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poredni Tigri Gozdni Gekoni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Lah geeft een hoge lob. Inworp. Jager zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rupnik rent richting de bal. Rupnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Nemec rent richting de bal. Golob bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatler verovert de bal door een tackle van achteren. Nemec rent richting de bal. Nemec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zupan geeft de bal voor. Jenko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kozlar de bal onder controle te krijgen. Brezovar rent richting de bal. Brezovar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Nemec heeft problemen om de bal te vangen. Jenko is nu in balbezit. Nemec verovert de bal door een tackle van achteren. Nemec draait met de bal, schiet en ... Hvalec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Zatler heeft problemen om de bal te vangen. Rupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rupnik met een sublieme pass. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Zupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zupan geeft een lange en hoge pass. Kozlar probeert de bal aan de voet te houden. Brezovar rent richting de bal. Brezovar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Tigri - Gozdni Gekoni 0:1

42e minuut.
Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik passt de bal zonder na te denken. Skaper is nu in balbezit. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Tigri 60%, Gozdni Gekoni 40%.
Poredni Tigri - Gozdni Gekoni 0:1

70e minuut.
Daar is Zupanc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zupanc onderschept slim de pass. Zatler probeert naar een medespeler te passen. Kranjec rent richting de bal. Kranjec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jenko verovert de bal door een tackle van achteren. Nemec verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjec rent richting de bal. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Tigri 56%, Gozdni Gekoni 44%.
Poredni Tigri - Gozdni Gekoni 0:1