Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Južni Vitezi Zmedeni Ginekologi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Inworp. Hočevar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zorko rent richting de bal. Zorko geeft de bal voor. Mariborec rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mariborec speelt de bal door. Rupnik kopt de bal weg. Daar is Bernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rupnik is nu in balbezit. Medved verovert de bal door een tackle van achteren. Medved geeft een hoge lob. Mariborec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Hojnik de bal. Jan rent richting de bal. Hojnik is nu in balbezit. Jan onderschept slim de pass. Jan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorko passt de bal zonder na te denken. Daar is Hrovatin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariborec rent richting de bal. Mariborec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Novak is nu in balbezit. Novak geeft een lange en hoge pass. Rupnik met een sublieme pass. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Južni Vitezi - Zmedeni Ginekologi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Južni Vitezi 66%, Zmedeni Ginekologi 34%.
Južni Vitezi - Zmedeni Ginekologi 0:1

49e minuut.
Hojnik rent richting de bal. Jan onderschept slim de pass. Jan probeert naar een medespeler te passen. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič schiet op doel. Mariborec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Hrovatin heeft problemen om de bal te vangen. Hočevar probeert naar een medespeler te passen. Novak is nu in balbezit. Tomšič onderschept slim de pass. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorko verovert de bal door een tackle van achteren. Blatnik is nu in balbezit. Zorko verovert de bal door een tackle van achteren. Zorko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Južni Vitezi 57%, Zmedeni Ginekologi 43%.
Južni Vitezi - Zmedeni Ginekologi 0:1