Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poredni Tigri Rejeni Rokometalci
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Bernik kopt de bal weg. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik onderschept slim de pass. Kranjec onderschept slim de pass. Kranjec schiet op doel. Jelenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Tigri - Rejeni Rokometalci 1:0

5e minuut.
Agic is nu in balbezit. Kranjec onderschept slim de pass. Nemec heeft problemen om de bal te vangen. Nemec draait met de bal, schiet en ... Jelenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Tigri - Rejeni Rokometalci 2:0

17e minuut.
Hribar is nu in balbezit. Albreht onderschept slim de pass. Albreht speelt de bal door. Nemec is nu in balbezit. Nemec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hribar met een sublieme pass. Supe bereikt de bal nog maar net als eerste. Supe probeert naar een medespeler te passen. Černe rent richting de bal. Černe schiet op doel. Sitnoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Zatler heeft problemen om de bal te vangen. Supe onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zatler. Zatler krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krese zal de hoekschop nemen. Agic heeft problemen om de bal te vangen. Agic probeert naar een medespeler te passen. Černe rent richting de bal. Černe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poredni Tigri - Rejeni Rokometalci 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Tigri 58%, Rejeni Rokometalci 42%.
Poredni Tigri - Rejeni Rokometalci 2:1

52e minuut.
Agic geeft een hoge lob. Supe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulaga. Ulaga krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Supe kopt de bal weg. Kranjec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjec passt de bal zonder na te denken. Daar is Nemec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sitnoba trapt de bal weg van het doel. Bukovnik kopt de bal weg. Skaper heeft problemen om de bal te vangen. Černe rent richting de bal. Černe draait met de bal, schiet en ... Sitnoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poredni Tigri - Rejeni Rokometalci 2:2

71e minuut.
Rozman geeft de bal voor. Černe kopt de bal weg. Daar is Skaper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supe is nu in balbezit. Supe schiet op doel. Sitnoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rozman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lazar de bal onder controle te krijgen. Rozman rent richting de bal. Nemec verovert de bal door een tackle van achteren. Nemec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hribar is nu in balbezit. Agic rent richting de bal. Agic geeft de bal voor. Černe is nu in balbezit. Černe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kozlar met een harde bal richting middenveld. Bukovnik rent richting de bal. Ulaga speelt de bal door. Černe bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poredni Tigri 65%, Rejeni Rokometalci 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poredni Tigri - Rejeni Rokometalci 2:2