Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HamKam 95 FC Dala-Fram 88
Ham V23 Tactiek 343Ony
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 42.8
weak Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Solheim probeert naar een medespeler te passen. Nordheim is nu in balbezit. Nordheim geeft de bal voor. Falk rent richting de bal. Falk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nordheim probeert naar een medespeler te passen. Moldskred bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldskred passt de bal zonder na te denken. Falk rent richting de bal. Falk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Krogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogstad passt de bal in één keer door. Nordheim probeert naar een medespeler te passen. Sjøgren rent richting de bal. Sjøgren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dyrhaug is nu in balbezit. Alves legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dyrhaug is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moldskred zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Moldskred passt de bal zonder na te denken. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug passt de bal zonder na te denken. Daar is Sjøgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjøgren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nordheim probeert naar een medespeler te passen. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug passt de bal met de wreef. Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøgren schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Dala-Fram 88 0:1

24e minuut.
Borello passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lienad de bal. Krogstad geeft een lange en hoge pass. Sjøgren rent richting de bal. Sjøgren schiet op doel. Mena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sjøgren is nu in balbezit. Sjøgren draait met de bal, schiet en ... Mena maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jørstad heeft problemen om de bal te vangen. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jørstad. Jørstad krijgt een gele kaart. Dyrhaug wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dyrhaug kan niet meer verder spelen. Hov komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Lienad is nu in balbezit. Krogstad verovert de bal door een tackle van achteren. Krogstad speelt de bal door. Moldskred is nu in balbezit. Moldskred draait met de bal, schiet en ... Mena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Sjøgren probeert naar een medespeler te passen. Moldskred rent richting de bal. Frøyland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frøyland krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Lienad de bal. Hov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lienad zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lienad moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lienad schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Krogstad speelt de bal door. Seiderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk verovert de bal door een tackle van achteren. Falk haalt uit met een fantastische trap. Mena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Dala-Fram 88 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HamKam 95 FC 64%, Dala-Fram 88 36%.
HamKam 95 FC - Dala-Fram 88 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Falk de bal. Seiderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk onderschept slim de pass. Falk schiet op doel. Mena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Dala-Fram 88 0:3

55e minuut.
Borello is nu in balbezit. Krogstad verovert de bal door een tackle van achteren. Krogstad geeft de bal voor. Sjøgren is nu in balbezit. Sjøgren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Jørstad met de inworp. Borello bereikt de bal nog maar net als eerste. Borello passt de bal met de wreef. Pekkor is nu in balbezit. Pekkor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Goto trapt de bal weg. Sjøgren kopt de bal weg. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldskred verovert de bal door een tackle van achteren. Moldskred schiet op doel. Mena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Falk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Dala-Fram 88 0:4

60e minuut.
Sjøgren probeert de bal met de borst te controleren. Alves is nu in balbezit. Alves geeft een lange en hoge pass. Hov is nu in balbezit. Hov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frączek komt het veld opgelopen. Solhaug komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Nordheim geeft de bal voor. Sjøgren rent richting de bal. Sjøgren probeert naar een medespeler te passen. Falk is nu in balbezit. Falk schiet op doel. Mena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Guibelalde geeft de bal voor. Moldskred kopt de bal weg. Klungelig pakt Blatsas de bal. Sjøgren is nu in balbezit. Sjøgren schiet op doel. Mena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Frøyland geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nordheim geeft een lange en hoge pass. Daar is Alves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mena bokst de bal weg.

88e minuut.
Sjøgren is nu in balbezit. Frøyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøgren verovert de bal door een tackle van achteren. Sjøgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HamKam 95 FC - Dala-Fram 88 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HamKam 95 FC 60%, Dala-Fram 88 40%.
HamKam 95 FC - Dala-Fram 88 0:5