Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.:TheChoiceOfChampions:. Symph FC
352 Tactiek 343
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 46.3
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Moczybród met een sublieme pass. Klungelig pakt Gausdal de bal. Gausdal passt de bal in één keer door. Zemek is nu in balbezit. Zemek draait met de bal, schiet en ... Nawoj bokst de bal weg.

4e minuut.
Cywil probeert naar een medespeler te passen. Moczybród heeft problemen om de bal te vangen. Higgins probeert naar een medespeler te passen. Zemek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Hadarics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frattini speelt de bal door. Sardinheiro is nu in balbezit. Gausdal onderschept slim de pass. Gausdal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Moczybród rent richting de bal. Gausdal verovert de bal door een tackle van achteren. Zemek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemek haalt uit met een fantastische trap. Dzierżyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gausdal is nu in balbezit. Gausdal haalt uit met een fantastische trap. Nawoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Symph FC 1:0

12e minuut.
Higgins probeert naar een medespeler te passen. Stoian rent richting de bal. Stoian passt de bal met de wreef. Zemek rent richting de bal. Zemek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Symph FC 2:0

17e minuut.
Frattini kopt de bal weg. Stoian rent richting de bal. Cywil begaat een overtreding. Cywil krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Frattini geeft de bal voor. Przybysz heeft problemen om de bal te vangen. Zemek rent richting de bal. Moczybród met een sublieme pass. Caetano geeft een hoge lob. Nawoj bokst de bal weg.

25e minuut.
Gausdal passt de bal zonder na te denken. Zemek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemek passt de bal met de wreef. Stoian is nu in balbezit. Stoian draait met de bal, schiet en ... Nawoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Caetano geeft een lange en hoge pass. Przybysz heeft problemen om de bal te vangen. Zemek is nu in balbezit. Zemek haalt uit met een fantastische trap. Nawoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Caetano met een sublieme pass. Gausdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausdal passt de bal met de wreef. Zemek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Frattini kopt de bal weg. Stoian rent richting de bal. Stoian passt de bal met de wreef. Zemek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nawoj bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:TheChoiceOfChampions:. 31%, Symph FC 69%.
.:TheChoiceOfChampions:. - Symph FC 2:0

49e minuut.
Daar is Hadarics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadarics passt de bal in één keer door. Stoian met een sublieme pass. Zemek is nu in balbezit. Zemek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gausdal maakt een snoekduik en kopt de bal. Nawoj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Munkvold met een snelle inworp. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród passt de bal met de wreef. Rudi is nu in balbezit. Rudi draait met de bal, schiet en ... Granlund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Stoian speelt de bal door. Hadarics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadarics passt de bal in één keer door. Zemek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rudi kan de bal niet met de borst controleren. Antonakakis probeert naar een medespeler te passen. Cywil rent richting de bal. Stoian onderschept slim de pass. Stoian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil passt de bal in één keer door. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Wojewoda probeert de bal aan de voet te houden. Granlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Munkvold is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munkvold met de inworp. Rudi is nu in balbezit. Rudi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dzierżyński kopt de bal weg. Hadarics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadarics geeft de bal voor. Zemek is nu in balbezit. Zemek geeft een lange en hoge pass. Nawoj bokst de bal weg. Zemek kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Sardinheiro de bal. Gausdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian rent richting de bal. Gausdal rent richting de bal. Gausdal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Stoian rent richting de bal. Stoian probeert naar een medespeler te passen. Zemek is nu in balbezit. Zemek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - Symph FC 3:0

85e minuut.
Gausdal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Webb komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Frattini onderschept slim de pass. Frattini passt de bal zonder na te denken. Sardinheiro rent richting de bal. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Stroh heeft problemen om de bal te vangen. Frattini probeert naar een medespeler te passen. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb schiet op doel. Nawoj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:TheChoiceOfChampions:. 37%, Symph FC 63%.
.:TheChoiceOfChampions:. - Symph FC 3:0