Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michalski Akadimah FC
451 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Haukås speelt de bal door. Storesund rent richting de bal. Storesund passt de bal zonder na te denken. Furuseth rent richting de bal. Furuseth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hallingstad geeft de bal voor. Eklund kopt de bal weg. Nygård is nu in balbezit. Nygård passt de bal met de wreef. Ringnes is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Eklund rent richting de bal. Eklund geeft een hoge lob. Tornes rent richting de bal. Ringnes rent richting de bal. Ringnes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bjørndal met een sublieme pass. Sveen kopt de bal weg. Daar is Vigerust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furuseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ånestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshaug onderschept slim de pass. Oshaug speelt de bal door. Furuseth rent richting de bal. Furuseth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Vigerust zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nygård rent richting de bal. Nygård geeft een lange en hoge pass. Woldseth rent richting de bal. Woldseth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hallingstad geeft een hoge lob. Inworp. Oshaug zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sveen rent richting de bal. Sveen schiet op doel. Bjørndal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michalski 52%, Akadimah FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Michalski - Akadimah FC 0:0

54e minuut.
Bjørndal met een harde bal richting middenveld. Sveen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Storesund de bal onder controle te krijgen. Furuseth is nu in balbezit. Furuseth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Furuseth verovert de bal door een tackle van achteren. Fagernes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furuseth. Furuseth krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Eklund heeft problemen om de bal te vangen. Ringnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringnes onderschept slim de pass. Ringnes haalt uit met een fantastische trap. Sandal bokst de bal weg.

71e minuut.
Furuseth is nu in balbezit. Fagernes rent richting de bal. Furuseth onderschept slim de pass. Klungelig pakt Furuseth de bal. Furuseth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Furuseth controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Furuseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuseth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Michalski - Akadimah FC 1:0

77e minuut.
Ringnes onderschept slim de pass. Ringnes passt de bal in één keer door. Nygård rent richting de bal. Nygård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Michalski - Akadimah FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michalski 33%, Akadimah FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Michalski - Akadimah FC 1:1