Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beste Øst Fc Sabotasje
352 Tactiek dafcio
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 46.5
solide Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Mándi kan de bal niet met de borst controleren. Mándi met een sublieme pass. Sørum onderschept slim de pass. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tocarciuc is nu in balbezit. Tocarciuc passt de bal met de wreef. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz schiet op doel. Mikyska probeert de bal aan de voet te houden. Rekdal bokst de bal weg.

21e minuut.
Mikyska onderschept slim de pass. Mikyska probeert naar een medespeler te passen. Hallingstad met een sublieme pass. Tocarciuc is nu in balbezit. Tocarciuc geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Dahl is nu in balbezit. Dahl passt de bal zonder na te denken. Kapica rent richting de bal. Hinna onderschept slim de pass. Hinna draait met de bal, schiet en ... Plafko bokst de bal weg.

26e minuut.
Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz passt de bal in één keer door. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kapica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapica geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nordberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hallingstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallingstad passt de bal met de wreef. Sørum probeert naar een medespeler te passen. Hinna rent richting de bal. Hinna schiet op doel. Plafko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Niemczycki geeft de bal voor. Inworp. Hegdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahl is nu in balbezit. Dahl geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tocarciuc is nu in balbezit. Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi speelt de bal door. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... Rekdal bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Derlicki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 43%, Fc Sabotasje 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beste Øst - Fc Sabotasje 0:0

52e minuut.
Niemczycki passt de bal in één keer door. Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Urbanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbanowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kapica kopt de bal weg. Derlicki heeft problemen om de bal te vangen. Nordberg met een sublieme pass. Hinna is nu in balbezit. Hinna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Iturrino komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Hinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragni onderschept slim de pass. Boragni geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz schiet op doel. Rekdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - Fc Sabotasje 0:1

68e minuut.
Nordlie is nu in balbezit. Nordlie passt de bal zonder na te denken. Hinna is nu in balbezit. Hinna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kapica de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Iturrino rent richting de bal. Iturrino met een sublieme pass. Urbanowicz is nu in balbezit. Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Boutonet kopt de bal weg. Boragni is nu in balbezit. Boragni passt de bal zonder na te denken. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schiet op doel. Rekdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Sørum passt de bal in één keer door. Nordlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordlie speelt de bal door. Hinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 52%, Fc Sabotasje 48%.
Beste Øst - Fc Sabotasje 0:1