Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farlig Pondus Huntsome FC
Normal Tactiek 541
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46.1
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radomirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petinelli speelt de bal door. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta draait met de bal, schiet en ... Grindhaug bokst de bal weg.

12e minuut.
Bellangioli met een snelle inworp. Mikšík is nu in balbezit. Mikšík geeft een lange en hoge pass. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mrvaljević is nu in balbezit. Mrvaljević geeft de bal voor. Klungelig pakt Skråmestø de bal. Ingratta rent richting de bal. Ingratta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Mikšík met een sublieme pass. Boruta geeft een hoge lob. Marciaga kopt de bal weg. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. Grindhaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ingratta rent richting de bal. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Cigognini met een sublieme pass. Boruta rent richting de bal. Boruta geeft een lange en hoge pass. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farlig Pondus - Huntsome FC 0:1

19e minuut.
Vestad heeft problemen om de bal te vangen. Vestad probeert naar een medespeler te passen. Skråmestø is nu in balbezit. Ingratta onderschept slim de pass. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petinelli passt de bal in één keer door. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Farlig Pondus - Huntsome FC 0:2

24e minuut.
Ingratta passt de bal met de wreef. Opseth is nu in balbezit. Marciaga verovert de bal door een tackle van achteren. Marciaga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nansen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mrvaljević neemt de hoekschop. Ingratta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Petinelli met een sublieme pass. Boruta met een sublieme pass. Mikšík is nu in balbezit. Mikšík geeft een lange en hoge pass. Ingratta springt en kopt de bal. Grindhaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Radomirov passt de bal zonder na te denken. Mrvaljević is nu in balbezit. Mrvaljević geeft een lange en hoge pass. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farlig Pondus - Huntsome FC 0:3

32e minuut.
Sundgot rent richting de bal. Boruta verovert de bal door een tackle van achteren. Boruta geeft een lange en hoge pass. Ingratta rent richting de bal. Ingratta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Petinelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ingratta de bal. Marciaga is nu in balbezit. Ingratta rent richting de bal. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Radomirov kopt de bal weg. Ingratta rent richting de bal. Ingratta passt de bal in één keer door. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farlig Pondus 74%, Huntsome FC 26%.
Farlig Pondus - Huntsome FC 0:3

47e minuut.
Petinelli is nu in balbezit. Petinelli passt de bal zonder na te denken. Marciaga speelt de bal door. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Petinelli is nu in balbezit. Marciaga is nu in balbezit. Petinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Farlig Pondus - Huntsome FC 0:4

51e minuut.
Weśniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Weśniuk passt de bal zonder na te denken. Daar is Opseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petinelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Radomirov passt de bal in één keer door. Mrvaljević heeft problemen om de bal te vangen. Mrvaljević geeft de bal voor. Ingratta kan de bal niet met de borst controleren. Ingratta schiet op doel. Grindhaug bokst de bal weg. Daar is Nansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farlig Pondus - Huntsome FC 0:5

55e minuut.
Myklebust rent richting de bal. Marciaga verovert de bal door een tackle van achteren. Marciaga geeft de bal voor. Ingratta rent richting de bal. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farlig Pondus - Huntsome FC 0:6

57e minuut.
Myklebust rent richting de bal. Marciaga onderschept slim de pass. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. Nansen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bellangioli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petinelli rent richting de bal. Petinelli geeft de bal voor. Ingratta rent richting de bal. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Nansen trapt de bal weg. Petinelli kopt de bal weg. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farlig Pondus - Huntsome FC 0:7

69e minuut.
Petinelli passt de bal met de wreef. Storøy heeft problemen om de bal te vangen. Ingratta rent richting de bal. Ingratta schiet op doel. Grindhaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Grindhaug trapt de bal weg. Radomirov heeft problemen om de bal te vangen. Radomirov met een sublieme pass. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. Grindhaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Nansen speelt de bal door. Klungelig pakt Storøy de bal. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nansen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Radomirov kopt de bal weg. Rønning met een sublieme pass. Mikšík rent richting de bal. Mikšík geeft een lange en hoge pass. Ingratta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Petinelli met een sublieme pass. Marciaga met een sublieme pass. Mikšík probeert naar een medespeler te passen. Ingratta heeft problemen om de bal te vangen. Ingratta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Radomirov kopt de bal weg. Klungelig pakt Petinelli de bal. Petinelli speelt de bal door. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farlig Pondus - Huntsome FC 0:8

81e minuut.
Slåen passt de bal in één keer door. Daar is Myklebust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myklebust probeert naar een medespeler te passen. Ingratta is nu in balbezit. Ingratta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Petinelli speelt de bal door. Marciaga rent richting de bal. Marciaga speelt de bal door. Ingratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingratta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ingratta rent richting de bal. Ingratta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farlig Pondus - Huntsome FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farlig Pondus 83%, Huntsome FC 17%.
Farlig Pondus - Huntsome FC 0:9