Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carnicero C.F. Prior Hærland SF
343 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 20.4
formidable Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Soma rent richting de bal. Parizotto rent richting de bal. Parizotto passt de bal in één keer door. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Østrem geeft een hoge lob. Inworp. Dussaux met een snelle inworp. Parizotto rent richting de bal. Parizotto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Malde trapt de bal weg van het doel. Dussaux kopt de bal weg. Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto onderschept slim de pass. Parizotto geeft een hoge lob. Malde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ceccardi springt en kopt de bal. Bjørnson heeft problemen om de bal te vangen. Malde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bjørnson geeft een hoge lob. Inworp. Rong met een snelle inworp. Parizotto rent richting de bal. Parizotto geeft een hoge lob. Malde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nybø de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 1:0

19e minuut.
Dussaux rent richting de bal. Dussaux geeft de bal voor. Ceccardi kopt de bal weg. Klungelig pakt Rolhion de bal. Rolhion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Elvenes rent richting de bal. Stadheim rent richting de bal. Stadheim geeft een lange en hoge pass. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Malde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stordal is nu in balbezit. Rolhion verovert de bal door een tackle van achteren. Rolhion probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ceccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 2:0

30e minuut.
Parizotto rent richting de bal. Parizotto geeft de bal voor. Klungelig pakt Rolhion de bal. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 3:0

31e minuut.
Soma met een sublieme pass. Daar is Elvenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Malde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 4:0

33e minuut.
Rolhion onderschept slim de pass. Rolhion passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Parizotto de bal. Parizotto geeft de bal voor. Ceccardi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Parizotto is nu in balbezit. Parizotto passt de bal zonder na te denken. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... Nybø probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 5:0

38e minuut.
Ulset rent richting de bal. Rolhion onderschept slim de pass. Parizotto speelt de bal door. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 6:0

42e minuut.
Parizotto heeft problemen om de bal te vangen. Østrem is nu in balbezit. Rolhion onderschept slim de pass. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ceccardi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nybø de bal onder controle te krijgen. Dussaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussaux geeft een lange en hoge pass. Ceccardi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 20%, Prior Hærland SF 80%.
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 7:0

46e minuut.
Daar is Soma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccardi onderschept slim de pass. Ceccardi passt de bal met de wreef. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 8:0

49e minuut.
Houdek speelt de bal door. Ulset heeft problemen om de bal te vangen. Stordal bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek verovert de bal door een tackle van achteren. Houdek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 9:0

51e minuut.
Parizotto met een sublieme pass. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi passt de bal in één keer door. Rolhion bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolhion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dussaux speelt de bal door. Houdek probeert naar een medespeler te passen. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto haalt uit met een fantastische trap. Malde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 10:0

54e minuut.
Inworp. Stadheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dussaux rent richting de bal. Dussaux geeft een lange en hoge pass. Ceccardi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rong rent richting de bal. Rong passt de bal met de wreef. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi schiet op doel. Malde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 11:0

58e minuut.
Soma speelt de bal door. Elvenes is nu in balbezit. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 12:0

60e minuut.
Parizotto passt de bal zonder na te denken. Stordal is nu in balbezit. Ceccardi onderschept slim de pass. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Malde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 13:0

62e minuut.
Rolhion kopt de bal weg. Parizotto probeert de bal aan de voet te houden. Parizotto speelt de bal door. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Malde trapt de bal weg. Hjortland met een sublieme pass. Dussaux probeert naar een medespeler te passen. Parizotto rent richting de bal. Parizotto geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bjørnson de bal. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 14:0

65e minuut.
Rolhion passt de bal in één keer door. Daar is Rong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rong passt de bal in één keer door. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 15:0

68e minuut.
Ceccardi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nybø de bal. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolhion is nu in balbezit. Rolhion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tarradellas passt de bal met de wreef. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Malde probeert naar een medespeler te passen. Stadheim rent richting de bal. Stadheim passt de bal zonder na te denken. Dussaux geeft een lange en hoge pass. Ceccardi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dussaux geeft de bal voor. Rolhion bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolhion passt de bal met de wreef. Parizotto rent richting de bal. Parizotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ceccardi is nu in balbezit. Nybø bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi onderschept slim de pass. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 16:0

78e minuut.
Dussaux is nu in balbezit. Dussaux geeft een lange en hoge pass. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... Malde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Houdek is nu in balbezit. Houdek passt de bal met de wreef. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Malde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rolhion bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolhion draait met de bal, schiet en ... Malde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 17:0

83e minuut.
Østrem rent richting de bal. Parizotto rent richting de bal. Daar is Ceccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ulset rent richting de bal. Rolhion onderschept slim de pass. Rolhion met een sublieme pass. Parizotto rent richting de bal. Parizotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi passt de bal met de wreef. Rolhion bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolhion schiet op doel. Nybø probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 17%, Prior Hærland SF 83%.
Carnicero C.F. - Prior Hærland SF 18:0