Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prior Hærland SF Fc Sabotasje
Normal Tactiek dafcio
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 49.6
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Stordal is nu in balbezit. Stordal geeft een hoge lob. Mándi passt de bal zonder na te denken. Urbanowicz controleert de bal met de borst. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tocarciuc zal de hoekschop nemen. Malde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Boragni kan de bal niet met de borst controleren. Kværner rent richting de bal. Elvenes rent richting de bal. Elvenes draait met de bal, schiet en ... Plafko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:0

5e minuut.
Mándi heeft problemen om de bal te vangen. Tocarciuc is nu in balbezit. Tocarciuc geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... Malde bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:1

7e minuut.
Ramadan is nu in balbezit. Tsouras rent richting de bal. Klungelig pakt Tsouras de bal. Tsouras geeft de bal voor. Urbanowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Malde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Stordal is nu in balbezit. Mándi verovert de bal door een tackle van achteren. Ulset maakt een afschuwelijke overtreding. Ulset krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Elvenes controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Plafko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Stordal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boragni is nu in balbezit. Boragni speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Boragni passt de bal in één keer door. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz passt de bal in één keer door. Mándi rent richting de bal. Mándi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tsouras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tocarciuc de bal. Tocarciuc probeert naar een medespeler te passen. Ramadan rent richting de bal. Ramadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:2

35e minuut.
Mándi geeft een lange en hoge pass. Daar is Rognli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan schiet op doel. Malde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bjørnson trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Østrem de bal. Tsouras rent richting de bal. Tsouras geeft de bal voor. Urbanowicz springt en kopt de bal. Malde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc passt de bal in één keer door. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan schiet op doel. Malde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:3

40e minuut.
Strømnes rent richting de bal. Tocarciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Tocarciuc met een sublieme pass. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:4

41e minuut.
Østrem verovert de bal door een tackle van achteren. Boragni onderschept slim de pass. Boragni probeert naar een medespeler te passen. Urbanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Boragni passt de bal met de wreef. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz passt de bal met de wreef. Mándi heeft problemen om de bal te vangen. Mándi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Derlicki komt het veld opgelopen. Vigier komt het veld opgelopen. bin Hassano komt het veld opgelopen. Kielar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prior Hærland SF 72%, Fc Sabotasje 28%.
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:4

49e minuut.
Derlicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rørvik met de inworp. Daar is Kværner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kværner geeft een hoge lob. Paal!

52e minuut.
Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano met een sublieme pass. Daar is Vigier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigier geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tocarciuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boragni probeert naar een medespeler te passen. Tsouras speelt de bal door. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:5

56e minuut.
Doeltrap. Iturrino komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Østrem is nu in balbezit. Boragni is nu in balbezit. Boragni passt de bal in één keer door. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:6

58e minuut.
Urbanowicz passt de bal in één keer door. Daar is Vigier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vigier passt de bal in één keer door. Urbanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:7

69e minuut.
Stordal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano verovert de bal door een tackle van achteren. Østrem bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano onderschept slim de pass. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap. Malde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Iturrino rent richting de bal. Iturrino met een sublieme pass. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano geeft een hoge lob. Urbanowicz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Niemczycki met de inworp. Iturrino geeft de bal voor. Urbanowicz kopt de bal weg. Vigier rent richting de bal. Vigier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Malde met een harde bal richting middenveld. Boragni is nu in balbezit. Boragni met een sublieme pass. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:8

84e minuut.
bin Hassano heeft problemen om de bal te vangen. Iturrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrino geeft een hoge lob. Urbanowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Malde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:9

86e minuut.
Ulset passt de bal zonder na te denken. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:10

90e minuut.
Rognli geeft een hoge lob. Boragni heeft problemen om de bal te vangen. Boragni geeft een hoge lob. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prior Hærland SF 71%, Fc Sabotasje 29%.
Prior Hærland SF - Fc Sabotasje 1:11