Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:07
  • Competitiewedstrijd: 1. divisjon.02
  • Stadion: orle Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 28068
orle Rød union
1234 Tactiek røddef
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 46.4
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Boissier speelt de bal door. Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow verovert de bal door een tackle van achteren. Jallow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rød union 1:0

5e minuut.
Montiel onderschept slim de pass. Montiel met een sublieme pass. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal geeft een hoge lob. Jasiejko kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Daar is Grinčelaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasiejko onderschept slim de pass. Jasiejko passt de bal met de wreef. Jallow is nu in balbezit. Jallow haalt uit met een fantastische trap. Sikirić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rød union 2:0

22e minuut.
Tysse is nu in balbezit. Tysse passt de bal met de wreef. Tufteland is nu in balbezit. Jallow is nu in balbezit. Jallow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Serre geeft een hoge lob. Inworp. Montiel met een snelle inworp. Belényesi geeft een lange en hoge pass. Jallow springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Uzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jallow probeert de bal aan de voet te houden. Mariano Marques geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boissier de bal. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap. Sikirić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Daar is El Hassani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufteland is nu in balbezit. Tufteland met een sublieme pass. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tufteland met een snelle inworp. Belényesi geeft een hoge lob. Jasiejko krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Serre de bal. Jallow is nu in balbezit. Sikirić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rød union 3:0

39e minuut.
El Hassani onderschept slim de pass. Maffioli rent richting de bal. Tufteland is nu in balbezit. Tufteland geeft de bal voor. Jasiejko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jallow rent richting de bal. Jallow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rød union 4:0

42e minuut.
Maffioli geeft een hoge lob. Jallow kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Serre de bal onder controle te krijgen. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 43%, Rød union 57%.
orle - Rød union 4:0

50e minuut.
Belényesi probeert naar een medespeler te passen. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Serre rent richting de bal. Jasiejko verovert de bal door een tackle van achteren. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap. Sikirić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Belényesi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jelec. Belényesi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belényesi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jallow springt en kopt de bal. Sikirić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Montiel geeft een hoge lob. Serre probeert de bal met de borst te controleren. Montiel verovert de bal door een tackle van achteren. Montiel geeft een lange en hoge pass. Jallow krijgt zijn hoofd ertegen. Sikirić bokst de bal weg.

60e minuut.
Maffioli geeft een hoge lob. Tufteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufteland passt de bal met de wreef. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Segura komt het veld opgelopen. Dagsland komt het veld opgelopen. Iscru komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Uzak speelt de bal door. Dagsland is nu in balbezit. Grinčelaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsland verovert de bal door een tackle van achteren. Dagsland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Segura is nu in balbezit. Serre rent richting de bal. Serre passt de bal met de wreef. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft een lange en hoge pass. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel. Sikirić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rød union 5:0

78e minuut.
Klungelig pakt Segura de bal. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsland onderschept slim de pass. Dagsland schiet op doel. Sikirić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Rød union 6:0

85e minuut.
Acemi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mjøs komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Serre geeft de bal voor. Mjøs kopt de bal weg. Daar is Betti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tysse geeft een lange en hoge pass. Dagsland krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Belényesi is nu in balbezit. Belényesi geeft de bal voor. Dagsland is nu in balbezit. Dagsland draait met de bal, schiet en ... Sikirić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Segura de bal. Dagsland is nu in balbezit. Boissier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boissier krijgt een gele kaart. Dagsland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dagsland neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 28%, Rød union 72%.
orle - Rød union 6:0