Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stramianus FC Scamnes FK
Defending Tactiek 433
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Reite passt de bal in één keer door. Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Åsebø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reite bereikt de bal nog maar net als eerste. Reite haalt uit met een fantastische trap. Ofstad bokst de bal weg. Åsebø is nu in balbezit. Åsebø draait met de bal, schiet en ... Ofstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mojzesowicz passt de bal zonder na te denken. Åsebø rent richting de bal. Åsebø haalt uit met een fantastische trap. Ofstad probeert wanhopig de bal te grijpen. Astrup onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Mojzesowicz met de inworp. Reite is nu in balbezit. Reite draait met de bal, schiet en ... Erstad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bieniek is nu in balbezit. Bieniek speelt de bal door. Åsebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsebø schiet op doel. Astrup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duanes zal de hoekschop nemen. Reite maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stramianus FC 27%, Scamnes FK 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stramianus FC - Scamnes FK 0:0

47e minuut.
Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz passt de bal zonder na te denken. Reite is nu in balbezit. Reite haalt uit met een fantastische trap. Astrup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Duanes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieniek met een sublieme pass. Mojzesowicz probeert naar een medespeler te passen. Åsebø is nu in balbezit. Åsebø haalt uit met een fantastische trap. Ofstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stramianus FC - Scamnes FK 1:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Astrup trapt de bal weg. Bieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek geeft de bal voor. Reite springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Tangen is nu in balbezit. Myhre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tangen raakt geblesseerd tijdens het duel. Eggen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Røine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stramianus FC - Scamnes FK 1:1

67e minuut.
Bieniek geeft een hoge lob. Astrup kopt de bal weg. Myrvang rent richting de bal. Reite onderschept slim de pass. Reite haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Fjeldstad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mojzesowicz met de inworp. Reite rent richting de bal. Reite draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Myhre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Njærheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tangen is nu in balbezit. Tangen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Røine trapt de bal weg van het doel. Erstad heeft problemen om de bal te vangen. Mojzesowicz met een sublieme pass. Reite is nu in balbezit. Reite haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Eggen is nu in balbezit. Eggen passt de bal met de wreef. Tangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtterud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtterud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stramianus FC 22%, Scamnes FK 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stramianus FC - Scamnes FK 1:1