Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uniteds Rød union
532 Tactiek røddef
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 49.7
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Ceranka speelt de bal door. Betti is nu in balbezit. Betti passt de bal zonder na te denken. Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - Rød union 0:1

10e minuut.
Boissier speelt de bal door. Çobanzadə is nu in balbezit. Serre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çobanzadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Dreesen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uniteds - Rød union 1:1

19e minuut.
Dreesen passt de bal met de wreef. Dragu heeft problemen om de bal te vangen. Dragu probeert naar een medespeler te passen. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Paredes passt de bal in één keer door. Dragu rent richting de bal. Dragu passt de bal met de wreef. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə draait met de bal, schiet en ... Sikirić bokst de bal weg.

23e minuut.
Groeneveld met een sublieme pass. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceranka. Ceranka krijgt een gele kaart. Dragu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dreesen komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kantić is nu in balbezit. Çobanzadə onderschept slim de pass. Dreesen met een sublieme pass. Dragu heeft problemen om de bal te vangen. Dragu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - Rød union 2:1

31e minuut.
Marinov verovert de bal door een tackle van achteren. Marinov geeft een hoge lob. Boissier heeft problemen om de bal te vangen. Dragu is nu in balbezit. Dragu schiet op doel. Sikirić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ulutürk probeert naar een medespeler te passen. Dragu heeft problemen om de bal te vangen. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka geeft de bal voor. Eggimann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dreesen passt de bal met de wreef. Çobanzadə heeft problemen om de bal te vangen. Çobanzadə met een sublieme pass. Dragu is nu in balbezit. Dragu schiet op doel. Sikirić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniteds 51%, Rød union 49%.
Uniteds - Rød union 2:1

52e minuut.
Ceranka rent richting de bal. Ulutürk verovert de bal door een tackle van achteren. Ulutürk speelt de bal door. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - Rød union 3:1

55e minuut.
Paredes passt de bal met de wreef. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier geeft een lange en hoge pass. Neiring geeft een lange en hoge pass. Dragu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Dreesen passt de bal zonder na te denken. Çobanzadə heeft problemen om de bal te vangen. Çobanzadə passt de bal in één keer door. Dragu rent richting de bal. Dragu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Marinov kopt de bal weg. Kantić heeft problemen om de bal te vangen. Kantić probeert naar een medespeler te passen. Eggimann rent richting de bal. Eggimann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ulutürk passt de bal in één keer door. Amsterdamski geeft de bal voor. Marinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann verovert de bal door een tackle van achteren. Eggimann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kantić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Acemi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniteds 44%, Rød union 56%.
Uniteds - Rød union 3:1