Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Balleklem orle
532 Tactiek 1234
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 60.1
solid Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen very good


8e minuut.
Rinuccini onderschept slim de pass. Rinuccini geeft de bal voor. Tysse geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jallow de bal. Jallow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jallow is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tufteland zal de hoekschop nemen. Jasiejko krijgt zijn hoofd ertegen. Vindenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - orle 0:1

12e minuut.
Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Jasiejko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gavrutin de bal. Jallow is nu in balbezit. Jallow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Jäkl verovert de bal door een tackle van achteren. Jäkl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahl met een snelle inworp. Theodorescu met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dahl is nu in balbezit. Dahl speelt de bal door. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Jallow heeft problemen om de bal te vangen. Jallow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tufteland speelt de bal door. Jäkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäkl passt de bal in één keer door. Theodorescu geeft een hoge lob. Jasiejko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mikulandra rent richting de bal. Mikulandra geeft een hoge lob. Jallow kopt de bal weg. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko draait met de bal, schiet en ... Vindenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Tibasosa verovert de bal door een tackle van achteren. Tufteland verovert de bal door een tackle van achteren. Tufteland probeert naar een medespeler te passen. Jallow rent richting de bal. Jallow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - orle 0:2

30e minuut.
Cascalho is nu in balbezit. Cascalho probeert naar een medespeler te passen. Biagini rent richting de bal. Fløtre rent richting de bal. Fløtre probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cascalho kopt de bal weg. Jasiejko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jäkl. Jasiejko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Theodorescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Theodorescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Rinuccini de bal. Jallow is nu in balbezit. Jallow haalt uit met een fantastische trap. Vindenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - orle 0:3

39e minuut.
Fløtre probeert naar een medespeler te passen. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagini passt de bal zonder na te denken. Jonk rent richting de bal. Jonk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Tufteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufteland geeft een hoge lob. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Dahl de bal. Dahl geeft een lange en hoge pass. Tufteland speelt de bal door. Jallow heeft problemen om de bal te vangen. Jallow schiet op doel. Vindenes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - orle 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 69%, orle 31%.
FK Balleklem - orle 0:4

47e minuut.
Fløtre onderschept slim de pass. Fløtre geeft de bal voor. Mikulandra is nu in balbezit. Biagini onderschept slim de pass. Biagini haalt uit met een fantastische trap. Krogh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu passt de bal zonder na te denken. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko passt de bal in één keer door. Vindenes bokst de bal weg.

53e minuut.
Tufteland geeft een hoge lob. Jäkl heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu speelt de bal door. Jallow is nu in balbezit. Jallow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tufteland rent richting de bal. Tufteland geeft de bal voor. Klungelig pakt Dahl de bal. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Belényesi komt het veld opgelopen. Dagsland komt het veld opgelopen. Segura komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bicocchi is nu in balbezit. Belényesi rent richting de bal. Belényesi geeft een lange en hoge pass. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tibasosa heeft problemen om de bal te vangen. Belényesi onderschept slim de pass. Belényesi passt de bal zonder na te denken. Segura is nu in balbezit. Segura draait met de bal, schiet en ... Vindenes bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Rinuccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segura verovert de bal door een tackle van achteren. Segura probeert naar een medespeler te passen. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsland haalt uit met een fantastische trap. Vindenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Belényesi passt de bal met de wreef. Segura is nu in balbezit. Gavrutin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gavrutin krijgt een gele kaart. Segura raakt geblesseerd tijdens het duel. Belényesi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vindenes trapt de bal weg. Tufteland geeft een lange en hoge pass. Segura is nu in balbezit. Segura schiet op doel. Vindenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - orle 0:5

73e minuut.
Belényesi verovert de bal door een tackle van achteren. Belényesi met een sublieme pass. Dahl speelt de bal door. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jonk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Avdispahić komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gavrutin geeft de bal voor. Inworp. Tufteland met de inworp. Tysse geeft een lange en hoge pass. Dagsland krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Iscru kopt de bal weg. Daar is Belényesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belényesi probeert naar een medespeler te passen. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel. Vindenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - orle 0:6

79e minuut.
Segura passt de bal met de wreef. Tufteland rent richting de bal. Tufteland passt de bal met de wreef. Dagsland rent richting de bal. Dagsland draait met de bal, schiet en ... Vindenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Cascalho onderschept slim de pass. Cascalho met een sublieme pass. Biagini is nu in balbezit. Biagini geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Iscru de bal onder controle te krijgen. Krogh bokst de bal weg.

84e minuut.
Dagsland rent richting de bal. Cascalho verovert de bal door een tackle van achteren. Cascalho geeft een hoge lob. Belényesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belényesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tufteland passt de bal zonder na te denken. Dagsland rent richting de bal. Dagsland passt de bal met de wreef. Segura rent richting de bal. Segura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dahl geeft een lange en hoge pass. Daar is Tufteland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufteland met een sublieme pass. Daar is Dagsland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagsland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Balleklem - orle 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Balleklem 68%, orle 32%.
FK Balleklem - orle 0:7