Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KESK African Stars
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Sundgot kan de bal niet met de borst controleren. Tafjord bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sundgot zijn tegenspeler op de grond. Sundgot krijgt een gele kaart. Tafjord raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Korsvik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - African Stars 0:1

15e minuut.
Hinna is nu in balbezit. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim geeft de bal voor. Tafjord is nu in balbezit. Tafjord haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Førde geeft de bal voor. Langemyr is nu in balbezit. Met opzet legt Olavesen zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Olavesen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Olavesen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KESK 57%, African Stars 43%.
FC KESK - African Stars 0:1

50e minuut.
Frøyland is nu in balbezit. Bråthen probeert naar een medespeler te passen. Steinbeck is nu in balbezit. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Pladsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KESK - African Stars 1:1

55e minuut.
Korsvik heeft problemen om de bal te vangen. Moen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moen passt de bal zonder na te denken. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Isaksen probeert de bal aan de voet te houden. Tronstad geeft een lange en hoge pass. Langemyr kan de bal niet met de borst controleren. Tafjord is nu in balbezit. Tafjord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KESK - African Stars 1:2

71e minuut.
Ottosen kan de bal niet met de borst controleren. Tronstad geeft een hoge lob. Thorstvedt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tafjord bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafjord schiet op doel. Bang bokst de bal weg.

85e minuut.
Klungelig pakt Vestli de bal. Vestli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bråthen met de inworp. Moen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ytreland probeert naar een medespeler te passen. Hillestad rent richting de bal. Hillestad met een sublieme pass. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KESK 39%, African Stars 61%.
FC KESK - African Stars 1:2