Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rød union Jutul IL
røddef Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 14.2
solid Schieten unsatisfactory
good Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bremnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka onderschept slim de pass. Ceranka speelt de bal door. Betti rent richting de bal. Betti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 1:0

5e minuut.
Førde is nu in balbezit. Førde geeft een hoge lob. Ceranka kopt de bal weg. Betti bereikt de bal nog maar net als eerste. Betti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 2:0

6e minuut.
Eggimann is nu in balbezit. Eggimann speelt de bal door. Eltvik is nu in balbezit. Betti verovert de bal door een tackle van achteren. Betti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Uzak passt de bal zonder na te denken. Trzeciakiewicz is nu in balbezit. Bremnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bremnes krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Nordanger geeft de bal voor. Boissier rent richting de bal. Boissier geeft een hoge lob. Eggimann rent richting de bal. Eggimann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Uzak verovert de bal door een tackle van achteren. Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz passt de bal in één keer door. Betti rent richting de bal. Betti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
El Hassani is nu in balbezit. El Hassani passt de bal met de wreef. Eggimann is nu in balbezit. Betti rent richting de bal. Betti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 3:0

22e minuut.
Amsterdamski met een sublieme pass. Førde heeft problemen om de bal te vangen. Eggimann rent richting de bal. Eggimann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ramsdal de bal onder controle te krijgen. Falk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 4:0

30e minuut.
Eggimann rent richting de bal. Eggimann geeft een hoge lob. Bremnes rent richting de bal. Betti verovert de bal door een tackle van achteren. Betti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. El Hassani neemt de hoekschop. Eggimann is nu in balbezit. Eggimann draait met de bal, schiet en ... Falk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 5:0

38e minuut.
Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann speelt de bal door. Betti rent richting de bal. Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Betti rent richting de bal. Betti draait met de bal, schiet en ... Falk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 6:0

44e minuut.
Nordanger trapt de bal weg. Uzak kopt de bal weg. Eggimann rent richting de bal. Trzeciakiewicz speelt de bal door. Betti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rød union 16%, Jutul IL 84%.
Rød union - Jutul IL 7:0

46e minuut.
Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz passt de bal in één keer door. Betti bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann is nu in balbezit. Eggimann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Nordanger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Hassani met de inworp. Betti rent richting de bal. Betti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Eggimann rent richting de bal. Eggimann passt de bal zonder na te denken. Betti is nu in balbezit. Betti passt de bal in één keer door. Trzeciakiewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Trzeciakiewicz is nu in balbezit. Trzeciakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Eltvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Betti onderschept slim de pass. Betti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Uzak kopt de bal weg. Eggimann rent richting de bal. Klungelig pakt Trzeciakiewicz de bal. Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann haalt uit met een fantastische trap. Falk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Smedsrud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 8:0

55e minuut.
Trzeciakiewicz rent richting de bal. Trzeciakiewicz passt de bal in één keer door. Eltvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Betti onderschept slim de pass. Betti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Falk trapt de bal weg. Bremseth kopt de bal weg. Klungelig pakt Eggimann de bal. Eggimann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kantić kopt de bal weg. Eggimann is nu in balbezit. Trzeciakiewicz met een sublieme pass. Betti bereikt de bal nog maar net als eerste. Betti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 9:0

65e minuut.
Nordanger is nu in balbezit. Nordanger geeft een hoge lob. Uzak kopt de bal weg. Eggimann rent richting de bal. Eggimann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 10:0

69e minuut.
Kantić is nu in balbezit. Kantić met een sublieme pass. Trzeciakiewicz speelt de bal door. Betti bereikt de bal nog maar net als eerste. Betti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 11:0

73e minuut.
Førde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kantić met een snelle inworp. Uzak rent richting de bal. Uzak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ceranka kopt de bal weg. Klungelig pakt Betti de bal. Trzeciakiewicz rent richting de bal. Trzeciakiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 12:0

83e minuut.
Uzak geeft een lange en hoge pass. Betti rent richting de bal. Trzeciakiewicz rent richting de bal. Trzeciakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Falk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 13:0

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Falk niet meer kan verder spelen. Rønhovde komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Eltvik speelt de bal door. Ramsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdal geeft een lange en hoge pass. Eggimann rent richting de bal. Eggimann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ceranka passt de bal zonder na te denken. Trzeciakiewicz rent richting de bal. Eggimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz geeft een hoge lob. Rønhovde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rød union - Jutul IL 14:0

90e minuut.
Smedsrud is nu in balbezit. Trzeciakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bremnes is nu in balbezit. Trzeciakiewicz onderschept slim de pass. Trzeciakiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rød union 15%, Jutul IL 85%.
Rød union - Jutul IL 14:0