Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vandalen FC Liscie
VFC att Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 19.3
outstanding Schieten weak
good Passen hopeless
good Verdedigen poor


9e minuut.
Midthun passt de bal zonder na te denken. Jonsson rent richting de bal. Jonsson probeert naar een medespeler te passen. Bergheim rent richting de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Oterhals verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Helland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jonsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Nymark legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 1:0

15e minuut.
Helland rent richting de bal. Helland geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bergheim zal de hoekschop nemen. Jonsson springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Aga rent richting de bal. Bergheim onderschept slim de pass. Bergheim passt de bal in één keer door. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Rød probeert naar een medespeler te passen. Jonsson rent richting de bal. Jonsson met een sublieme pass. Bergheim heeft problemen om de bal te vangen. Bergheim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vestad rent richting de bal. Rød verovert de bal door een tackle van achteren. Rød probeert naar een medespeler te passen. Nymark rent richting de bal. Nymark haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Midthun rent richting de bal. Midthun passt de bal zonder na te denken. Bergheim met een sublieme pass. Nymark is nu in balbezit. Nymark geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 2:0

26e minuut.
Melheim geeft de bal voor. Inworp. Midthun met een snelle inworp. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maurstad probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jonsson neemt de hoekschop. Nymark is nu in balbezit. Nymark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 3:0

29e minuut.
Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun geeft een lange en hoge pass. Jonsson kopt de bal weg. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 4:0

29e minuut.
Svardal passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Aga de bal onder controle te krijgen. Jonsson probeert naar een medespeler te passen. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 5:0

31e minuut.
Midthun probeert naar een medespeler te passen. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson passt de bal zonder na te denken. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rød kopt de bal weg. Jonsson heeft problemen om de bal te vangen. Jonsson speelt de bal door. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Jonsson probeert de bal met de borst te controleren. Helland rent richting de bal. Jonsson onderschept slim de pass. Jonsson schiet op doel. Oterhals werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Midthun onderschept slim de pass. Midthun geeft een hoge lob. Bergheim kopt de bal weg. Daar is Nymark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nymark schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Korsvik met een sublieme pass. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun geeft een hoge lob. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 6:0

40e minuut.
Rød passt de bal in één keer door. Nymark is nu in balbezit. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel. Oterhals probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 7:0

41e minuut.
Svardal met een sublieme pass. Nymark rent richting de bal. Reistad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reistad krijgt een gele kaart. Nymark is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Midthun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Helland kan de bal niet met de borst controleren. Bergheim rent richting de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 8:0

42e minuut.
Bergheim passt de bal met de wreef. Midthun bereikt de bal nog maar net als eerste. Midthun geeft een hoge lob. Bergheim rent richting de bal. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vandalen FC 19%, Liscie 81%.
Vandalen FC - Liscie 8:0

47e minuut.
Midthun met een sublieme pass. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aga rent richting de bal. Bergheim verovert de bal door een tackle van achteren. Bergheim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Oterhals trapt de bal weg van het doel. Rød probeert naar een medespeler te passen. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 9:0

55e minuut.
Dokken is nu in balbezit. Nymark onderschept slim de pass. Nymark probeert naar een medespeler te passen. Bergheim rent richting de bal. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 10:0

60e minuut.
Korsvik geeft de bal voor. Maurstad kopt de bal weg. Dokken controleert de bal met de borst. Nymark rent richting de bal. Nymark haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Reistad probeert de bal aan de voet te houden. Korsvik rent richting de bal. Korsvik passt de bal zonder na te denken. Nymark is nu in balbezit. Nymark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Midthun kopt de bal weg. Jonsson rent richting de bal. Jonsson passt de bal zonder na te denken. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 11:0

71e minuut.
Melheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel. Oterhals probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 12:0

73e minuut.
Melheim geeft een lange en hoge pass. Midthun rent richting de bal. Midthun geeft een hoge lob. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson haalt uit met een fantastische trap. Oterhals probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Midthun rent richting de bal. Midthun geeft een lange en hoge pass. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 13:0

76e minuut.
Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Melheim de bal onder controle te krijgen. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jonsson rent richting de bal. Jonsson passt de bal zonder na te denken. Nymark rent richting de bal. Nymark haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Oterhals trapt de bal weg van het doel. Rød speelt de bal door. Jonsson speelt de bal door. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 14:0

80e minuut.
Nymark rent richting de bal. Svardal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nymark is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korsvik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bergheim maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 15:0

83e minuut.
Hammerstad rent richting de bal. Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Midthun passt de bal met de wreef. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 16:0

85e minuut.
Aga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark passt de bal in één keer door. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Oterhals verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jonsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Helland de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jonsson neemt de hoekschop. Nymark is nu in balbezit. Nymark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vandalen FC - Liscie 17:0

87e minuut.
Korsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Korsvik speelt de bal door. Rød probeert naar een medespeler te passen. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rød onderschept slim de pass. Rød met een sublieme pass. Bergheim heeft problemen om de bal te vangen. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vandalen FC 15%, Liscie 85%.
Vandalen FC - Liscie 17:0