Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Girls Tiki Taka FK
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
average Verdedigen weak


9e minuut.
Engdal is nu in balbezit. Selvik verovert de bal door een tackle van achteren. Engebråten rent richting de bal. Engdal rent richting de bal. Engdal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Selvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drange bereikt de bal nog maar net als eerste. Drange probeert naar een medespeler te passen. Engdal rent richting de bal. Engdal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kvalsvik onderschept slim de pass. Tordenskiold onderschept slim de pass. Tordenskiold passt de bal in één keer door. Bjørdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørdal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Tiki Taka FK 1:0

35e minuut.
Engebråten is nu in balbezit. Engdal rent richting de bal. Engebråten rent richting de bal. Engdal is nu in balbezit. Engdal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Skjærvik met een harde bal richting middenveld. Kvalsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalsvik passt de bal in één keer door. Engebråten is nu in balbezit. Engebråten draait met de bal, schiet en ... Skjærvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bjørnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engdal is nu in balbezit. Engdal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Young Girls - Tiki Taka FK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Girls 52%, Tiki Taka FK 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Girls - Tiki Taka FK 1:1

59e minuut.
Tordenskiold onderschept slim de pass. Daar is Kvalsvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvalsvik passt de bal met de wreef. Engdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Engdal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hjortland geeft een hoge lob. Ahlsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlsen draait met de bal, schiet en ... Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Steinsvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tordenskiold bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordenskiold geeft een lange en hoge pass. Daar is Bjørdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørdal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mellemstrand geeft de bal voor. Helgeland is nu in balbezit. Helgeland passt de bal met de wreef. Engdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Engdal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Drange bereikt de bal nog maar net als eerste. Drange geeft een lange en hoge pass. Mellemstrand rent richting de bal. Engdal verovert de bal door een tackle van achteren. Engdal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Girls 60%, Tiki Taka FK 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Young Girls - Tiki Taka FK 1:1