Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosenborg290183 Vandalen FC
Normal Tactiek VFC att
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten excellent
weak Passen weak
weak Verdedigen solid


6e minuut.
Midthun geeft een hoge lob. Olavesen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tangstad. Tangstad krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Tangstad is nu in balbezit. Tangstad passt de bal met de wreef. Fiksdal rent richting de bal. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:1

12e minuut.
Bergheim onderschept slim de pass. Fiksdal speelt de bal door. Midthun is nu in balbezit. Midthun geeft de bal voor. Bergheim krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Varhaug geeft een lange en hoge pass. Inworp. Midthun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergheim rent richting de bal. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Krogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Fiksdal probeert naar een medespeler te passen. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:2

23e minuut.
Krogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlsen verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlsen passt de bal met de wreef. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:3

26e minuut.
Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Varhaug onderschept slim de pass. Varhaug geeft een lange en hoge pass. Fiksdal rent richting de bal. Fiksdal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fiksdal kan de bal niet met de borst controleren. Fiksdal probeert naar een medespeler te passen. Bergheim rent richting de bal. Bergheim haalt uit met een fantastische trap. Varhaug probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:4

30e minuut.
Bergheim kopt de bal weg. Ahlsen controleert de bal met de borst. Ahlsen probeert naar een medespeler te passen. Bergheim rent richting de bal. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosenborg290183 84%, Vandalen FC 16%.
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:5

51e minuut.
Hanes trapt de bal weg. Inworp. Midthun met de inworp. Tangstad is nu in balbezit. Tangstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Midthun is nu in balbezit. Midthun geeft een hoge lob. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ahlsen heeft problemen om de bal te vangen. Ahlsen speelt de bal door. Fiksdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:6

66e minuut.
Rossland is nu in balbezit. Rossland geeft de bal voor. Tangstad kopt de bal weg. Bergheim rent richting de bal. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:7

67e minuut.
Grønlund met een sublieme pass. Daar is Skavhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergheim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Grønlund rent richting de bal. Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlsen probeert naar een medespeler te passen. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Midthun rent richting de bal. Midthun passt de bal met de wreef. Bergheim is nu in balbezit. Bergheim draait met de bal, schiet en ... Hanes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosenborg290183 71%, Vandalen FC 29%.
Rosenborg290183 - Vandalen FC 0:7