Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiki Taka FK Kings Park Rangers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Flesland passt de bal met de wreef. Helgeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgeland geeft een lange en hoge pass. Engdal is nu in balbezit. Engdal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Herfindal onderschept slim de pass. Oshaug rent richting de bal. Herfindal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oshaug raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Engebråten verovert de bal door een tackle van achteren. Engebråten geeft de bal voor. Krogh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Engdal is nu in balbezit. Engdal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiki Taka FK 54%, Kings Park Rangers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tiki Taka FK - Kings Park Rangers 0:0

72e minuut.
Doeltrap. Lyngvær met een harde bal richting middenveld. Drange kopt de bal weg. Engebråten is nu in balbezit. Engebråten draait met de bal, schiet en ... Lyngvær verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiki Taka FK - Kings Park Rangers 1:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borgen met een snelle inworp. Krogh speelt de bal door. rent richting de bal. haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Herfindal de bal. Inworp. Herfindal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hjortland geeft een hoge lob. Lyngvær maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiki Taka FK - Kings Park Rangers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiki Taka FK 31%, Kings Park Rangers 69%.
Tiki Taka FK - Kings Park Rangers 2:0