Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:08
  • Competitiewedstrijd: 1. divisjon.03
  • Stadion: Rusken Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5050
Rusken Xeter
442 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
19% Spel op eigen helft 81%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 21.5
excellent Schieten average
solid Passen poor
good Verdedigen poor


8e minuut.
Di Muniro kopt de bal weg. Klungelig pakt Marchev de bal. Bjørkås tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coşerea komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Reist is nu in balbezit. Reist speelt de bal door. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti haalt uit met een fantastische trap. Tufteland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 1:0

11e minuut.
Midtgård speelt de bal door. Reist met een sublieme pass. Iacchetti is nu in balbezit. Iacchetti geeft een hoge lob. Marchev springt en kopt de bal. Tufteland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Midtgård de bal. Iacchetti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oma de bal. Marchev is nu in balbezit. Marchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 2:0

15e minuut.
Eriksrud passt de bal zonder na te denken. Reist is nu in balbezit. Reist probeert naar een medespeler te passen. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Reist is nu in balbezit. Reist geeft een hoge lob. Vatle probeert de bal met de borst te controleren. Iacchetti is nu in balbezit. Iacchetti draait met de bal, schiet en ... Tufteland bokst de bal weg. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Tufteland bokst de bal weg.

21e minuut.
Gravem onderschept slim de pass. Gravem geeft een lange en hoge pass. Iacchetti kopt de bal weg. Marchev is nu in balbezit. Marchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Oma geeft een lange en hoge pass. Gałęzewski controleert de bal met de borst. Gałęzewski geeft een hoge lob. Iacchetti krijgt zijn hoofd ertegen. Tufteland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Marchev is nu in balbezit. Marchev passt de bal zonder na te denken. Iacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacchetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jaagumets passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iacchetti de bal. Wolden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iacchetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Coşerea wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Coşerea geeft de bal voor. Midtgård is nu in balbezit. Iacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 3:0

32e minuut.
Jaagumets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Muniro rent richting de bal. Met opzet legt Drabløs zijn tegenspeler op de grond. Drabløs krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Marchev rent richting de bal. Marchev passt de bal met de wreef. Iacchetti is nu in balbezit. Iacchetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 4:0

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oma met een harde bal richting middenveld. Di Muniro kopt de bal weg. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 5:0

38e minuut.
Iacchetti heeft problemen om de bal te vangen. Iacchetti passt de bal met de wreef. Marchev is nu in balbezit. Marchev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oma de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 6:0

41e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Coşerea passt de bal zonder na te denken. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev schiet op doel. Tufteland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 20%, Xeter 80%.
Rusken - Xeter 7:0

49e minuut.
Klungelig pakt Midtgård de bal. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist met een sublieme pass. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 8:0

53e minuut.
Di Muniro geeft de bal voor. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev geeft een lange en hoge pass. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 9:0

56e minuut.
Iacchetti is nu in balbezit. Coşerea geeft de bal voor. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Iacchetti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jaagumets heeft problemen om de bal te vangen. Oma is nu in balbezit. Jaagumets begaat een overtreding. Jaagumets krijgt een gele kaart. Oma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Di Muniro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksrud begaat een overtreding. Eriksrud krijgt een gele kaart. Di Muniro raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Muniro met een snel genomen vrije trap. Iacchetti is nu in balbezit. Iacchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 10:0

61e minuut.
Reist kopt de bal weg. Coşerea rent richting de bal. Coşerea speelt de bal door. Marchev is nu in balbezit. Marchev schiet op doel. Tufteland bokst de bal weg. Iacchetti is nu in balbezit. Iacchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 11:0

63e minuut.
Marchev passt de bal met de wreef. Coşerea rent richting de bal. Coşerea passt de bal met de wreef. Jaagumets rent richting de bal. Jaagumets geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Coşerea met een sublieme pass. Vatle bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacchetti onderschept slim de pass. Iacchetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 12:0

69e minuut.
Oma passt de bal met de wreef. Jaagumets probeert de bal met de borst te controleren. Jaagumets passt de bal met de wreef. Iacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacchetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 13:0

71e minuut.
Jaagumets passt de bal in één keer door. Marchev rent richting de bal. Marchev passt de bal zonder na te denken. Coşerea rent richting de bal. Coşerea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Warulik geeft een lange en hoge pass. Oma rent richting de bal. Marchev verovert de bal door een tackle van achteren. Marchev schiet op doel. Tufteland probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Reist probeert naar een medespeler te passen. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti geeft een hoge lob. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev draait met de bal, schiet en ... Tufteland bokst de bal weg.

79e minuut.
Bjørkås heeft problemen om de bal te vangen. Marchev is nu in balbezit. Marchev passt de bal zonder na te denken. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist passt de bal in één keer door. Iacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev rent richting de bal. Marchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Oma is nu in balbezit. Marchev verovert de bal door een tackle van achteren. Marchev geeft de bal voor. Iacchetti is nu in balbezit. Iacchetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 14:0

87e minuut.
Marchev onderschept slim de pass. Marchev passt de bal in één keer door. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti haalt uit met een fantastische trap. Tufteland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 15:0

88e minuut.
Iacchetti met een sublieme pass. Reist rent richting de bal. Reist probeert naar een medespeler te passen. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti haalt uit met een fantastische trap. Tufteland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Xeter 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 18%, Xeter 82%.
Rusken - Xeter 16:0