Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Girls Vandalen FC
Normal Tactiek VFC att
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 47.8
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Korsvik met een sublieme pass. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson passt de bal met de wreef. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Midthun kopt de bal weg. Tordenskiold probeert de bal aan de voet te houden. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Vandalen FC 0:1

5e minuut.
Bjørdal met een sublieme pass. Birkedal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jonsson. Jonsson krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Birkedal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Svendsrud zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Strøm met een sublieme pass. Jonsson kopt de bal weg. Nymark kan de bal niet met de borst controleren. Nymark schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Midthun passt de bal zonder na te denken. Tangstad heeft problemen om de bal te vangen. Tangstad passt de bal in één keer door. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson schiet op doel. Sortland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nymark rent richting de bal. Nymark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Vandalen FC 0:2

9e minuut.
Amundsen geeft de bal voor. Nystuen is nu in balbezit. Tangstad verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Midthun geeft een hoge lob. Jonsson kopt de bal weg. Nymark is nu in balbezit. Nymark draait met de bal, schiet en ... Sortland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Vandalen FC 0:3

13e minuut.
Bjørdal probeert naar een medespeler te passen. Knarvik heeft problemen om de bal te vangen. Nymark verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Bjørdal met een sublieme pass. Furnes rent richting de bal. Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Midthun geeft een hoge lob. Nymark kopt de bal weg. Sortland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tangstad rent richting de bal. Tangstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Vandalen FC 0:4

19e minuut.
Bjørdal speelt de bal door. Knarvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Vandalen FC 0:5

21e minuut.
Aker is nu in balbezit. Korsvik onderschept slim de pass. Midthun speelt de bal door. Nymark is nu in balbezit. Nymark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rød met een sublieme pass. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson probeert naar een medespeler te passen. Nymark rent richting de bal. Nymark draait met de bal, schiet en ... Sortland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Korsvik is nu in balbezit. Korsvik speelt de bal door. Midthun probeert naar een medespeler te passen. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nymark is nu in balbezit. Klungelig pakt Jonsson de bal. Jonsson passt de bal in één keer door. Nymark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymark haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Midthun verovert de bal door een tackle van achteren. Midthun geeft de bal voor. Mellemstrand heeft problemen om de bal te vangen. Nymark rent richting de bal. Nymark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Tangstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midthun met een sublieme pass. Svendsrud rent richting de bal. Midthun onderschept slim de pass. Midthun geeft een lange en hoge pass. Sortland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Nymark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nymark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Vandalen FC 0:6

45e minuut.
Inworp. Midthun met een snelle inworp. Nymark rent richting de bal. Tangstad rent richting de bal. Tangstad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Girls 81%, Vandalen FC 19%.
Young Girls - Vandalen FC 0:6

49e minuut.
Mellemstrand geeft een lange en hoge pass. Inworp. Midthun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Vandalen FC 0:7

55e minuut.
Mellemstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nymark de bal. Nymark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Vandalen FC 0:8

62e minuut.
Bjørnson is nu in balbezit. Nymark verovert de bal door een tackle van achteren. Nymark geeft de bal voor. Daar is Tangstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tangstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rød kopt de bal weg. Midthun geeft een hoge lob. Nymark kopt de bal weg. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mellemstrand geeft de bal voor. Midthun kopt de bal weg. Nymark heeft problemen om de bal te vangen. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Vandalen FC 0:9

72e minuut.
Jonsson is nu in balbezit. Jonsson passt de bal zonder na te denken. Nymark rent richting de bal. Nymark schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Rød kopt de bal weg. Midthun geeft een lange en hoge pass. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad draait met de bal, schiet en ... Nymark springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sortland trapt de bal weg van het doel. Rød met een sublieme pass. Klungelig pakt Nymark de bal. Nymark haalt uit met een fantastische trap. Sortland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Girls - Vandalen FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Girls 73%, Vandalen FC 27%.
Young Girls - Vandalen FC 0:10