Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liscie Xeter
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


38e minuut.
Wolden bereikt de bal nog maar net als eerste. Aga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wolden. Wolden krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Wolden is nu in balbezit. Vestad verovert de bal door een tackle van achteren. Vestad met een sublieme pass. Svardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Svardal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liscie 61%, Xeter 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liscie - Xeter 0:0

66e minuut.
Midtgård heeft problemen om de bal te vangen. Rynning is nu in balbezit. Rynning met een sublieme pass. Svardal is nu in balbezit. Svardal schiet op doel. Tufteland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Oma geeft een hoge lob. Inworp. Reistad met een snelle inworp. Vestad is nu in balbezit. Vestad geeft een lange en hoge pass. Tufteland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Svardal met een sublieme pass. Daar is Vestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svardal rent richting de bal. Svardal schiet op doel. Oma probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reistad zal de hoekschop nemen. Rynning maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bjørkås rent richting de bal. Hammerstad onderschept slim de pass. Hammerstad passt de bal met de wreef. Svardal rent richting de bal. Svardal draait met de bal, schiet en ... Tufteland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oma heeft problemen om de bal te vangen. Svardal is nu in balbezit. Svardal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vatle trapt de bal weg van het doel. Aga is nu in balbezit. Drabløs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drabløs krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Wolden probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drabløs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabløs passt de bal met de wreef. Eriksrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksrud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liscie - Xeter 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liscie 41%, Xeter 59%.
Liscie - Xeter 0:1