Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telavag FC Tiki Taka FK
343+ Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 20.7
solid Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen average


3e minuut.
Doeltrap. Flatøy met een harde bal richting middenveld. Armengot speelt de bal door. Đình Tuấn is nu in balbezit. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Flatøy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Tiki Taka FK 1:0

4e minuut.
Armengot met een sublieme pass. Daar is Eik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eik passt de bal met de wreef. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Flatøy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Armengot speelt de bal door. Daar is Đình Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Tuấn passt de bal met de wreef. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Engebråten geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bucşaru met een snelle inworp. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gromowski passt de bal in één keer door. Eik is nu in balbezit. Helgeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Herfindal geeft een hoge lob. Puklek kopt de bal weg. Gromowski rent richting de bal. Daar is Nordgård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordgård draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Armengot met een sublieme pass. Đình Tuấn rent richting de bal. Nordgård is nu in balbezit. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gromowski kopt de bal weg. Kvalsvik heeft problemen om de bal te vangen. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård geeft een lange en hoge pass. Đình Tuấn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Tiki Taka FK 2:0

27e minuut.
Ahlsen passt de bal in één keer door. Nordgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordgård rent richting de bal. Nordgård schiet op doel. Flatøy bokst de bal weg.

34e minuut.
Framnes is nu in balbezit. Framnes geeft een lange en hoge pass. Kvalsvik heeft problemen om de bal te vangen. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Herfindal geeft een lange en hoge pass. Daar is Eik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eik speelt de bal door. Đình Tuấn is nu in balbezit. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gromowski met de inworp. Kvalsvik rent richting de bal. Nordgård tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nordgård krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telavag FC 28%, Tiki Taka FK 72%.
Telavag FC - Tiki Taka FK 2:0

46e minuut.
Costache komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nordgård passt de bal zonder na te denken. Puklek speelt de bal door. Bucşaru met een sublieme pass. Đình Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Costache rent richting de bal. Costache passt de bal zonder na te denken. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ... Flatøy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Tiki Taka FK 3:0

50e minuut.
Gromowski speelt de bal door. Đình Tuấn is nu in balbezit. Đình Tuấn passt de bal met de wreef. Eik is nu in balbezit. Eik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Tiki Taka FK 4:0

52e minuut.
Đình Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Nordgård rent richting de bal. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn schiet op doel. Flatøy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Tiki Taka FK 5:0

53e minuut.
Kvalsvik is nu in balbezit. Nordgård onderschept slim de pass. Nordgård met een sublieme pass. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Tiki Taka FK 6:0

57e minuut.
Eik is nu in balbezit. Nedrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Tuấn schiet op doel. Flatøy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Tiki Taka FK 7:0

61e minuut.
Costache is nu in balbezit. Costache met een sublieme pass. Bucşaru rent richting de bal. Bucşaru geeft een lange en hoge pass. Đình Tuấn krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Hjortland kopt de bal weg. Costache is nu in balbezit. Costache geeft de bal voor. Đình Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Puklek kopt de bal weg. Daar is Nordgård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herfindal is nu in balbezit. Nordgård onderschept slim de pass. Nordgård geeft de bal voor. Flatøy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Đình Tuấn geeft een lange en hoge pass. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache passt de bal zonder na te denken. Nordgård rent richting de bal. Nordgård draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eik probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Framnes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gromowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvalsvik probeert naar een medespeler te passen. Costache geeft een lange en hoge pass. Flatøy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Đình Tuấn is nu in balbezit. Đình Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Telavag FC - Tiki Taka FK 8:0

85e minuut.
Engebråten probeert naar een medespeler te passen. Daar is Engebråten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costache speelt de bal door. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kvalsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik verovert de bal door een tackle van achteren. Eik probeert naar een medespeler te passen. Nordgård is nu in balbezit. Nordgård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bucşaru speelt de bal door. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache met een sublieme pass. Đình Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telavag FC 20%, Tiki Taka FK 80%.
Telavag FC - Tiki Taka FK 8:0