Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rusken Lechia Warcz
442 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 19.5
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Marchev met een sublieme pass. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea passt de bal in één keer door. Jaagumets rent richting de bal. Jaagumets geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Iacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist rent richting de bal. Reist probeert naar een medespeler te passen. Marchev is nu in balbezit. Marchev draait met de bal, schiet en ... Røstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Coşerea probeert de bal met de borst te controleren. Coşerea passt de bal zonder na te denken. Osvold heeft problemen om de bal te vangen. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Osland kopt de bal weg. Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Osvold de bal onder controle te krijgen. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist geeft een lange en hoge pass. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Di Muniro is nu in balbezit. Di Muniro geeft een lange en hoge pass. Daar is Osvold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 1:0

18e minuut.
Vedøy is nu in balbezit. Marchev verovert de bal door een tackle van achteren. Marchev met een sublieme pass. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Iacchetti passt de bal in één keer door. Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 2:0

25e minuut.
Guldahl passt de bal zonder na te denken. Daar is Vedøy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 3:0

26e minuut.
Coşerea rent richting de bal. Coşerea geeft de bal voor. Marchev rent richting de bal. Marchev schiet op doel. Leikanger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 4:0

29e minuut.
Jaagumets rent richting de bal. Jaagumets geeft een lange en hoge pass. Øygarden heeft problemen om de bal te vangen. Iacchetti is nu in balbezit. Iacchetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Reist rent richting de bal. Reist speelt de bal door. Iacchetti rent richting de bal. Iacchetti geeft een lange en hoge pass. Marchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 5:0

32e minuut.
Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Marchev heeft problemen om de bal te vangen. Marchev met een sublieme pass. Iacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacchetti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gjøen heeft problemen om de bal te vangen. Coşerea geeft een hoge lob. Røstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Jaagumets rent richting de bal. Jaagumets met een sublieme pass. Marchev is nu in balbezit. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Røstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 6:0

41e minuut.
Reist rent richting de bal. Reist passt de bal in één keer door. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev draait met de bal, schiet en ... Røstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 7:0

42e minuut.
Marchev verovert de bal door een tackle van achteren. Marchev passt de bal in één keer door. Iacchetti is nu in balbezit. Iacchetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 19%, Lechia Warcz 81%.
Rusken - Lechia Warcz 7:0

46e minuut.
Đình Nghĩa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Coşerea met een sublieme pass. Đình Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikanger is nu in balbezit. Đình Nghĩa verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 8:0

50e minuut.
Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski probeert naar een medespeler te passen. Jaagumets bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaagumets geeft een lange en hoge pass. Đình Nghĩa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Reist kopt de bal weg. Đình Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Nghĩa passt de bal zonder na te denken. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tøsse komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Reist speelt de bal door. Di Muniro met een sublieme pass. Coşerea kan de bal niet met de borst controleren. Coşerea geeft de bal voor. Røstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 9:0

61e minuut.
Coşerea rent richting de bal. Đình Nghĩa is nu in balbezit. Coşerea speelt de bal door. Marchev rent richting de bal. Marchev draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gjøen bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea onderschept slim de pass. Coşerea passt de bal met de wreef. Đình Nghĩa rent richting de bal. Đình Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Warulik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warulik speelt de bal door. Reist met een sublieme pass. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev draait met de bal, schiet en ... Paal! Røstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 10:0

68e minuut.
Đình Nghĩa is nu in balbezit. Đình Nghĩa geeft een lange en hoge pass. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 11:0

69e minuut.
Oğuzel komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Guldahl met een sublieme pass. Jaagumets heeft problemen om de bal te vangen. Jaagumets speelt de bal door. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 12:0

78e minuut.
Røstad met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gjøen de bal. Coşerea speelt de bal door. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 13:0

83e minuut.
Tøsse is nu in balbezit. Guldahl rent richting de bal. Tøsse onderschept slim de pass. Jaagumets geeft de bal voor. Røstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Đình Nghĩa is nu in balbezit. Đình Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 14:0

85e minuut.
Đình Nghĩa met een sublieme pass. Oğuzel rent richting de bal. Oğuzel speelt de bal door. Klungelig pakt Đình Nghĩa de bal. Đình Nghĩa geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 15:0

86e minuut.
Osland is nu in balbezit. Đình Nghĩa verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Nghĩa passt de bal zonder na te denken. Marchev is nu in balbezit. Marchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Osvold geeft een hoge lob. Đình Nghĩa is nu in balbezit. Gjøen verovert de bal door een tackle van achteren. Oğuzel is nu in balbezit. Oğuzel geeft de bal voor. Røstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marchev is nu in balbezit. Marchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - Lechia Warcz 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 18%, Lechia Warcz 82%.
Rusken - Lechia Warcz 16:0