Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haas FC Heimdall IL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Austbø heeft problemen om de bal te vangen. Eskeland verovert de bal door een tackle van achteren. Eskeland speelt de bal door. Østvang heeft problemen om de bal te vangen. Østvang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Brattli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brattli geeft een hoge lob. Teigen maakt een snoekduik en kopt de bal. Norli is nu in balbezit. Norli haalt uit met een fantastische trap. probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Strøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Strøm speelt de bal door. Teigen heeft problemen om de bal te vangen. Teigen draait met de bal, schiet en ... probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - Heimdall IL 1:0

32e minuut.
Sunde is nu in balbezit. Sunde geeft een lange en hoge pass. Dagsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Østvang is nu in balbezit. Østvang draait met de bal, schiet en ... Valderhaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haas FC 61%, Heimdall IL 39%.
Haas FC - Heimdall IL 1:0

47e minuut.
Bjerkås heeft problemen om de bal te vangen. Linnestad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bjerkås raakt geblesseerd tijdens het duel. Bjerkås zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Teigen rent richting de bal. Teigen schiet op doel. bokst de bal weg. Teigen is nu in balbezit. Teigen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haas FC - Heimdall IL 2:0

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Sunde de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brattli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Norli rent richting de bal. Norli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Linnestad probeert naar een medespeler te passen. Sørgård is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Norli. Norli krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sørgård is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eskeland met een snel genomen vrije trap. Dagsland heeft problemen om de bal te vangen. Austbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Linnestad verovert de bal door een tackle van achteren. Linnestad geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Valderhaug trapt de bal weg. Brattli rent richting de bal. Sunde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sunde moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sunde schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Hjelvik verovert de bal door een tackle van achteren. Hjelvik passt de bal met de wreef. Eskeland controleert de bal met de borst. Strøm rent richting de bal. Strøm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haas FC 59%, Heimdall IL 41%.
Haas FC - Heimdall IL 2:0