Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tjøtta SK shity all stars
Normal Tactiek 451
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Rekdal met een sublieme pass. Hoset heeft problemen om de bal te vangen. Hoset speelt de bal door. Vedøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedøy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Bones speelt de bal door. Krogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogstad schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rørvik de bal onder controle te krijgen. Munkvold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tjøtta SK - shity all stars 1:0

29e minuut.
Dyrhaug probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rekdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fløtre is nu in balbezit. Rekdal is nu in balbezit. Rekdal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bones bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoset onderschept slim de pass. Hoset probeert naar een medespeler te passen. Bergli is nu in balbezit. Bergli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tjøtta SK - shity all stars 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tjøtta SK 61%, shity all stars 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tjøtta SK - shity all stars 1:1

53e minuut.
Storsveen met een snelle inworp. Daar is Dragsvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovden maakt een afschuwelijke overtreding. Hovden krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Dragsvik raakt geblesseerd tijdens het duel. Storsveen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergli is nu in balbezit. Bergli haalt uit met een fantastische trap. Grønli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Storsveen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ege bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug rent richting de bal. Ege verovert de bal door een tackle van achteren. Ege geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Storsveen probeert naar een medespeler te passen. Singstad rent richting de bal. Dragsvik maakt een afschuwelijke overtreding. Dragsvik krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Rekdal speelt de bal door. Bones bereikt de bal nog maar net als eerste. Bones geeft een hoge lob. Krogstad heeft problemen om de bal te vangen. Krogstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tjøtta SK 38%, shity all stars 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tjøtta SK - shity all stars 1:1