Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Badger FC Fredrikstad FK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 22.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Bang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bang geeft een lange en hoge pass. Collett kopt de bal weg. Reistad rent richting de bal. Reistad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kristoffersen onderschept slim de pass. Kristoffersen geeft een hoge lob. Vinje kopt de bal weg. Bruravik rent richting de bal. Bruravik passt de bal zonder na te denken. Skovly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Ahlsen is nu in balbezit. Vinje tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahlsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ahlsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Midtgård tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Midtgård krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Daar is Vinje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engen verovert de bal door een tackle van achteren. Storm verovert de bal door een tackle van achteren. Vinje is nu in balbezit. Vinje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Skovly trapt de bal weg. Klungelig pakt Hoftun de bal. Vinje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinje schiet op doel. Skovly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Storm onderschept slim de pass. Storm passt de bal in één keer door. Vinje rent richting de bal. Vinje draait met de bal, schiet en ... Skovly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Badger FC - Fredrikstad FK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badger FC 41%, Fredrikstad FK 59%.
Badger FC - Fredrikstad FK 1:0

46e minuut.
Bang geeft een hoge lob. Hoftun rent richting de bal. Hoftun geeft een lange en hoge pass. Nydal probeert de bal met de borst te controleren. Nydal geeft de bal voor. Rørvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Rønning is nu in balbezit. Kvistad onderschept slim de pass. Kvistad speelt de bal door. Vinje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hoftun geeft een lange en hoge pass. Midtgård met een sublieme pass. Rønning bereikt de bal nog maar net als eerste. Midtgård verovert de bal door een tackle van achteren. Midtgård geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bang geeft een hoge lob. Solvang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vinje is nu in balbezit. Vinje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Badger FC 44%, Fredrikstad FK 56%.
Badger FC - Fredrikstad FK 1:0