Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fredrikstad FK Rabben
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Helland speelt de bal door. Braut is nu in balbezit. Rogstad rent richting de bal. Braut is nu in balbezit. Braut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Rynning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynning begaat een overtreding. Rynning krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Røstad is nu in balbezit. Røstad speelt de bal door. Klungelig pakt Rogstad de bal. Braut bereikt de bal nog maar net als eerste. Braut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bull heeft problemen om de bal te vangen. Vindenes rent richting de bal. Helland begaat een overtreding. Vindenes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vindenes met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Rogstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engen rent richting de bal. Søgård speelt de bal door. Fjeldstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjeldstad speelt de bal door. Skovly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Fagerås de bal onder controle te krijgen. Helland is nu in balbezit. Utgård verovert de bal door een tackle van achteren. Utgård haalt uit met een fantastische trap. Stendhal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fredrikstad FK - Rabben 1:0

33e minuut.
Bull kopt de bal weg. Sikveland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rønning is nu in balbezit. Rogstad verovert de bal door een tackle van achteren. Rogstad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Skovly niet meer kan verder spelen. Gausdal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fredrikstad FK 48%, Rabben 52%.
Fredrikstad FK - Rabben 1:0

54e minuut.
Fjeldstad is nu in balbezit. Fjeldstad geeft een lange en hoge pass. Rønning heeft problemen om de bal te vangen. Braut rent richting de bal. Braut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Engen geeft een hoge lob. Inworp. Fjeldstad met een snelle inworp. Rogstad heeft problemen om de bal te vangen. Rogstad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vindenes rent richting de bal. Vindenes speelt de bal door. Utgård is nu in balbezit. Reistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Reistad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Rogstad is nu in balbezit. Rogstad probeert naar een medespeler te passen. Braut bereikt de bal nog maar net als eerste. Braut haalt uit met een fantastische trap. Gausdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fredrikstad FK - Rabben 1:1

84e minuut.
Vindenes kopt de bal weg. Utgård heeft problemen om de bal te vangen. Utgård passt de bal in één keer door. Reistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Reistad draait met de bal, schiet en ... Stendhal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fredrikstad FK 45%, Rabben 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fredrikstad FK - Rabben 1:1