Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rabben Kjurk fc
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Eng geeft de bal voor. Daar is Vegdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frøyland rent richting de bal. Frøyland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rabben - Kjurk fc 0:1

7e minuut.
Frøyland draait met de bal, schiet en ... Stendhal speelt de bal door. Braut rent richting de bal. Braut schiet op doel. Østerhus probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tornes kopt de bal weg. Braut is nu in balbezit. Fagereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Braut onderschept slim de pass. Braut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vegdal geeft een hoge lob. Inworp. Rognli met een snelle inworp. Tronstad rent richting de bal. Tronstad geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Braut rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sortland. Braut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rogstad wilt de vrije trap nemen. Ravndal bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tornes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fagerås met een sublieme pass. Rogstad rent richting de bal. Eilertsen maakt een afschuwelijke overtreding. Eilertsen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Rogstad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Søgård met een snel genomen vrije trap. Rogstad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sortland. Rogstad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Helland wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rynning is nu in balbezit. Eng verovert de bal door een tackle van achteren. Eng probeert naar een medespeler te passen. Frøyland rent richting de bal. Frøyland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabben 51%, Kjurk fc 49%.
Rabben - Kjurk fc 0:1

63e minuut.
Vedøy rent richting de bal. Søgård rent richting de bal. Søgård speelt de bal door. Braut is nu in balbezit. Braut haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rogstad rent richting de bal. Braut bereikt de bal nog maar net als eerste. Østerhus verovert de bal door een tackle van achteren. Rogstad verovert de bal door een tackle van achteren. Rogstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rogstad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sortland. Rogstad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Helland zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fjeldstad probeert naar een medespeler te passen. Rogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Skjevik rent richting de bal. Fjeldstad onderschept slim de pass. Fjeldstad probeert naar een medespeler te passen. Braut bereikt de bal nog maar net als eerste. Braut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rabben - Kjurk fc 1:1

70e minuut.
Rognli onderschept slim de pass. Rognli geeft een lange en hoge pass. Frøyland kopt de bal weg. Vedøy is nu in balbezit. Vedøy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabben 38%, Kjurk fc 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rabben - Kjurk fc 1:1