Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraft AIL Jakobia United
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Drivenes rent richting de bal. Drivenes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winsnes met de inworp. Fredheim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fredheim verovert de bal door een tackle van achteren. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fredheim. Fredheim krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Lindanger de bal. Myklebust onderschept slim de pass. Myklebust met een sublieme pass. Sjøvold is nu in balbezit. Sjøvold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vassdal probeert de bal met de borst te controleren. Vassdal speelt de bal door. Sjøvold rent richting de bal. Sjøvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft AIL - Jakobia United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft AIL 56%, Jakobia United 44%.
Kraft AIL - Jakobia United 0:1

50e minuut.
Thorstvedt verovert de bal door een tackle van achteren. Thorstvedt met een sublieme pass. Sjøvold is nu in balbezit. Sjøvold draait met de bal, schiet en ... Myhrvold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft AIL - Jakobia United 0:2

54e minuut.
Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh passt de bal zonder na te denken. Aas is nu in balbezit. Fredheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredheim schiet op doel. Risdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Thorstvedt passt de bal met de wreef. Sjøvold heeft problemen om de bal te vangen. Sjøvold passt de bal in één keer door. Vassdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassdal passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Brenden is nu in balbezit. Brenden passt de bal met de wreef. Vassdal is nu in balbezit. Sjøvold is nu in balbezit. Sjøvold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft AIL 37%, Jakobia United 63%.
Kraft AIL - Jakobia United 0:2