Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
litj puttan Kraft AIL
super Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Bjerkås is nu in balbezit. Tangstad rent richting de bal. Tangstad met een sublieme pass. Odden rent richting de bal. Odden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Alexandersen kopt de bal weg. Odden rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krogh. Krogh krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Odden springt en kopt de bal. Levipani kopt de bal weg. Bjerkås rent richting de bal. Bjerkås schiet op doel. Myhrvold probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Biesicki geeft de bal voor. Engdal kopt de bal weg. Daar is Levipani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levipani haalt uit met een fantastische trap. Myhrvold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
litj puttan - Kraft AIL 1:0

25e minuut.
Tangstad speelt de bal door. Odden bereikt de bal nog maar net als eerste. Knarvik maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Knarvik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Knarvik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Krogh onderschept slim de pass. Iordãnescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Levipani rent richting de bal. Levipani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Myhrvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 25%, Kraft AIL 75%.
litj puttan - Kraft AIL 1:0

56e minuut.
Krogh is nu in balbezit. Iordãnescu onderschept slim de pass. Tangstad met een sublieme pass. Bjerkås bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerkås schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Galindo geeft een lange en hoge pass. Alexandersen controleert de bal met de borst. Odden is nu in balbezit. Odden draait met de bal, schiet en ... Myhrvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Odden passt de bal in één keer door. Iordãnescu heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu geeft de bal voor. Bjerkås rent richting de bal. Bjerkås met een sublieme pass. Myhrvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tarlósi geeft de bal voor. Inworp. Winsnes met de inworp. Fredheim is nu in balbezit. Fredheim geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bjerkås passt de bal met de wreef. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Bjerkås bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerkås draait met de bal, schiet en ... Myhrvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sæbø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjerkås is nu in balbezit. Bjerkås schiet op doel. Myhrvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Tarlósi probeert naar een medespeler te passen. Levipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Levipani geeft de bal voor. Odden is nu in balbezit. Odden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: litj puttan 30%, Kraft AIL 70%.
litj puttan - Kraft AIL 1:0