Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dalmat Åkra IL
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Engen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Engen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engen probeert naar een medespeler te passen. Krogh is nu in balbezit. Krogh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dalmat - Åkra IL 0:1

12e minuut.
Krogh met een sublieme pass. Klungelig pakt Stendhal de bal. Stendhal geeft de bal voor. Gustad is nu in balbezit. Gustad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Høgås passt de bal in één keer door. Hanes heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Holm zijn tegenspeler op de grond. Holm krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Hanes verovert de bal door een tackle van achteren. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gustad de bal. Gustad haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Klungelig pakt Stendhal de bal. Holm rent richting de bal. Høgås probeert naar een medespeler te passen. Lindhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindhjem schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalmat 57%, Åkra IL 43%.
dalmat - Åkra IL 0:1

61e minuut.
Hornnes rent richting de bal. Høgås bereikt de bal nog maar net als eerste. Høgås speelt de bal door. Lindhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindhjem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hornnes is nu in balbezit. Stendhal onderschept slim de pass. Stendhal probeert naar een medespeler te passen. Krogh rent richting de bal. Krogh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Hornnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustad rent richting de bal. Gustad draait met de bal, schiet en ... Paal! Fagereng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Le, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dalmat - Åkra IL 0:2

89e minuut.
Solberg is nu in balbezit. Solberg speelt de bal door. Gustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustad schiet op doel. Fagereng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dalmat - Åkra IL 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalmat 45%, Åkra IL 55%.
dalmat - Åkra IL 0:3