Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jakobia United Blue Star FC
433 Tactiek 451
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 32.4
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen average


7e minuut.
Valderhaug probeert naar een medespeler te passen. Hallingstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallingstad passt de bal met de wreef. Bergstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergstrøm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jakobia United - Blue Star FC 0:1

14e minuut.
Myklebust bereikt de bal nog maar net als eerste. Myklebust passt de bal zonder na te denken. Sjøvold is nu in balbezit. Sjøvold schiet op doel. Vegdal heeft problemen om de bal te vangen. Gabryś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Myklebust probeert naar een medespeler te passen. Vassdal probeert naar een medespeler te passen. Sjøvold is nu in balbezit. Sjøvold haalt uit met een fantastische trap. Montiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jakobia United - Blue Star FC 1:1

21e minuut.
Aukland is nu in balbezit. Turner rent richting de bal. Turner passt de bal in één keer door. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jakobia United - Blue Star FC 1:2

36e minuut.
Farestveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Farestveit geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valderhaug zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hallingstad met een sublieme pass. Risdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kristensen is nu in balbezit. Raearo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kristensen. Kristensen krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Valderhaug is nu in balbezit. Valderhaug probeert naar een medespeler te passen. Bergstrøm rent richting de bal. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Turner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jakobia United 58%, Blue Star FC 42%.
Jakobia United - Blue Star FC 1:2

73e minuut.
Turner is nu in balbezit. Turner speelt de bal door. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm schiet op doel. Risdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jakobia United - Blue Star FC 1:3

80e minuut.
Turner kopt de bal weg. Daar is Bergstrøm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turner rent richting de bal. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Turner is nu in balbezit. Turner met een sublieme pass. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm haalt uit met een fantastische trap. Røstad probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Aukland met een sublieme pass. Hallingstad met een sublieme pass. Turner heeft problemen om de bal te vangen. Turner haalt uit met een fantastische trap. Risdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Røstad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valderhaug met een snelle inworp. Daar is Hallingstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hallingstad geeft de bal voor. Risdal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jakobia United 71%, Blue Star FC 29%.
Jakobia United - Blue Star FC 1:3